Neatsvor X650 Pro (Bedst i test) Test Robotstøvsuger

Den professionelle Neatsvor X650 Pro Robotstøvsuger, med en 6000 PA sugestyrke, er den perfekte robotstøvsuger til hjemmet. Med 5200 mAh LG batteri og en batteritid på 120-180 minutter, er denne støvsuger perfekt til rengøring af store og små områder. Den kan også styres fra en app, der understøtter Google Home. Robotstøvsugeren har også no-go-zoner, så den kan undgå områder, der ikke skal rengøres. Derudover, har Neatsvor X650 Pro Robotstøvsuger også en 2 i 1 funktion, så den kan vask og støvsuge. Med 100% tilfredshedsgaranti, er du sikker på at få den bedste rengøring.

Neatsvor Rabatkode – Spar 15% med: EM15

Neatsvor X650 Pro robotstøvsuger (Bedst i test)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Neatsvor
EAN: 7090059750080
Varenummer (SKU): 10971002088292848 Kategori:

Neatsvor X650 Pro (Bedst i) Robotstøvsuger beskrivelse

Med Neatsvor X650 Pro kan du glemme alt om støvsugning og gulvvask! Denne smarte robotstøvsuger kombinerer en kraftig sugestyrke med et intelligent design. Den er nem at tilslutte WiFi og kan styres via både Google Home og Neatsvors egen app. Med en motorstyrke på hele 6000 PA kan den håndtere støv, sand, hår og partikler. Den kan endda automatisk oplade sig selv, så du ikke behøver at tænke på det.

Du kan planlægge rengøringen af hele huset samtidig og indstille No-Go-Zoner for at have bedre kontrol over støvsugningen. Det bedste er, at robotstøvsugeren har en indbygget vandbeholder og moppe, så den kan vaske gulvet samtidig med støvsugningen. Alt i alt er Neatsvor X650 Pro det perfekte valg til rengøring af dit hjem, der vil spare dig for både tid og penge!

Læn dig tilbage og lad Neatsvor X650 Pro tage sig af rengøringen! Det er markedets kraftigste robotstøvsuger, så du kan slippe for alt det hårde arbejde med støv og snavs, som normalt ville tage lang tid at fjerne. Med No-Go-Zoner kan du bestemme, hvor den skal og ikke skal vaske, og med applikationen på din Apple- eller Android-enhed kan du nemt styre den.

Spar tid hver uge ved at lade Neatsvor X650 Pro tage sig af rengøringen, så du kan bruge din tid på det, du bedst kan lide. Og med vores 100% tilfredshedsgaranti får du dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds med resultatet. Så lad Neatsvor X650 Pro tage sig af rengøringen og nyd din fritid med familie og venner!

Neatsvor X650 Pro – Dansk brugermanual.pdf

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Neatsvor´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Med en/et Neatsvor Robotstøvsuger får du mere fritid og slipper af med en sur pligt. Neatsvor er kendt for at levere produkter i høj kvalitet, og Neatsvor X650 Pro (Bedst i) Robotstøvsuger er ikke nogen undtagelse. Find den bedste pris på Neatsvor Neatsvor X650 Pro (Bedst i) Robotstøvsuger, og få en/et Neatsvor Robotstøvsuger , der giver dig mere tid til det, du allerhelst vil lave.

En/et Neatsvor Robotstøvsuger har været kendt i mange år. Men først inden for de seneste år, har den teknologiske udvikling gjort det muligt, at få den til en pris, der gør det muligt for almindelige mennesker at få råd til at eje en/et Neatsvor Robotstøvsuger .

Derfor skal du vælge Neatsvor Neatsvor X650 Pro (Bedst i) Robotstøvsuger

Neatsvor Neatsvor X650 Pro (Bedst i) Robotstøvsuger er velegnet til at klare en af hverdagens sure pligter, så du kan bruge din tid på noget mere interessant.

En/et Neatsvor Robotstøvsuger bliver hurtigt uundværlig, når først du har fået anskaffet robotten. Ja, faktisk kan du have svært ved at forstå, hvordan du har kunnet undvære sådan en robot i din hverdag.

Du kan selv vælge, hvornår robotten skal klare det sure arbejde. Det handler bare om at programmere maskinen.

Vælg f.eks. at sætte robotten til at køre, når du ikke er hjemme. Eller når du sover. Og glæd dig så over, at du dels slipper for besværet, og dels får mere tid til alt det, du gerne vil lave.

Hvad kan du lave, mens din Neatsvor Robotstøvsuger klarer pligterne

Vælger du at købe en Neatsvor Neatsvor X650 Pro (Bedst i) Robotstøvsuger, bliver der meget mere fritid til at være sammen med din partner, jeres børn og venner og familie. Mens din Neatsvor Robotstøvsuger fikser de sure pligter, får du masser af kvalitetstid og til til hygge – og får mere tid til også at være noget for andre.

Du kan også bruge noget af alt den tid, du sparer, på de ting som du ellers ikke fik gjort, fordi du lavede det, du nu har sat en robot til.

F.eks. kan du bruge tiden til at få fikset alle de småting derhjemme, som tit irriterer dig. Det tager oftest ikke særlig lang tid, når først du får taget dig sammen. Så inden længe har du klaret alle småtingene, og kan så tage fat på de lidt større projekter.

Så bestil Neatsvor Neatsvor X650 Pro (Bedst i) Robotstøvsuger allerede i dag, få en nemmere hverdag og tid til alt det, du ikke fik nået før!

EAN

7090059750080