Neatsvor X500 hvid Test Robotstøvsuger

Neatsvor X500 hvid Robotstøvsuger giver dig mulighed for at rense dit hjem med støvsugning og gulvvaske. Med en sugestyrke på op til 3000 PA og et batteri på 2500 mAh kan du støvsuge hvert hjørne i dit hjem. Det indbyggede batteri har en batteritid på mellem 90 og 120 minutter, så du har nok tid til at gennemføre støvsugningen. Neatsvor X500 er kompatibel med Google Home, så du nemt kan styre den fra en app. Når batterien er tømt, lader støvsugeren automatisk op, så den er klar til næste gange. Vi giver 100 % tilfredshedsgaranti, og støvsugeren er på lager, så du kan få den leveret inden for 1 – 3 hverdage.

Neatsvor Rabatkode – Spar 15% med: EM15

Neatsvor X500 robotstøvsuger hvid
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Neatsvor
EAN: 7090059750134
Varenummer (SKU): 10971000194081534 Kategori:

Neatsvor X500 hvid Robotstøvsuger beskrivelse

Neatsvor X500 – Dansk brugermanual.pdf

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Neatsvor´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Med en/et Neatsvor Robotstøvsuger får du mere fritid og slipper af med en sur pligt. Neatsvor er kendt for at levere produkter i høj kvalitet, og Neatsvor X500 hvid Robotstøvsuger er ikke nogen undtagelse. Find den bedste pris på Neatsvor Neatsvor X500 hvid Robotstøvsuger, og få en/et Neatsvor Robotstøvsuger , der giver dig mere tid til det, du allerhelst vil lave.

En/et Neatsvor Robotstøvsuger har været kendt i mange år. Men først inden for de seneste år, har den teknologiske udvikling gjort det muligt, at få den til en pris, der gør det muligt for almindelige mennesker at få råd til at eje en/et Neatsvor Robotstøvsuger .

Derfor skal du vælge Neatsvor Neatsvor X500 hvid Robotstøvsuger

Neatsvor Neatsvor X500 hvid Robotstøvsuger er velegnet til at klare en af hverdagens sure pligter, så du kan bruge din tid på noget mere interessant.

En/et Neatsvor Robotstøvsuger bliver hurtigt uundværlig, når først du har fået anskaffet robotten. Ja, faktisk kan du have svært ved at forstå, hvordan du har kunnet undvære sådan en robot i din hverdag.

Du kan selv vælge, hvornår robotten skal klare det sure arbejde. Det handler bare om at programmere maskinen.

Vælg f.eks. at sætte robotten til at køre, når du ikke er hjemme. Eller når du sover. Og glæd dig så over, at du dels slipper for besværet, og dels får mere tid til alt det, du gerne vil lave.

Hvad kan du lave, mens din Neatsvor Robotstøvsuger klarer pligterne

Vælger du at købe en Neatsvor Neatsvor X500 hvid Robotstøvsuger, bliver der meget mere fritid til at være sammen med din partner, jeres børn og venner og familie. Mens din Neatsvor Robotstøvsuger fikser de sure pligter, får du masser af kvalitetstid og til til hygge – og får mere tid til også at være noget for andre.

Du kan også bruge noget af alt den tid, du sparer, på de ting som du ellers ikke fik gjort, fordi du lavede det, du nu har sat en robot til.

F.eks. kan du bruge tiden til at få fikset alle de småting derhjemme, som tit irriterer dig. Det tager oftest ikke særlig lang tid, når først du får taget dig sammen. Så inden længe har du klaret alle småtingene, og kan så tage fat på de lidt større projekter.

Så bestil Neatsvor Neatsvor X500 hvid Robotstøvsuger allerede i dag, få en nemmere hverdag og tid til alt det, du ikke fik nået før!

EAN

7090059750134