Tilbud

Neatsvor X500 Test Robotstøvsuger

Neatsvor X500 Robotstøvsuger giver dig grundig rengøring med dets 3000 PA sugestyrke. Det indbyggede 2500 mAh batteri giver dig op til 120 minutters batteritid, så du kan rengøre dit hjem trådløst. Neatsvor X500 Robotstøvsuger er også kompatibel med Google Home App, så du kan styre og overvåge den trådløst. Robotstøvsugeren har også en selvopladerfunktion, så du kan stole på, at den altid er klar til at arbejde. Vi giver en 100 % tilfredshedsgaranti, og du kan få den indenfor 1-3 hverdage. Bestil Neatsvor X500 Robotstøvsuger i dag og få renere gulve samt mere tid på dine hænder! Neatsvor X500 – Dansk brugermanual.pdf

Neatsvor Rabatkode – Spar 15% med: EM15

Neatsvor X500 robotstøvsuger
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Neatsvor
EAN: 7090059750127
Varenummer (SKU): 10971000193433379 Kategori:

Neatsvor X500 Robotstøvsuger beskrivelse

Neatsvor X500 robotstøvsugeren er den ultimative løsning til rengøring af dit hjem. Den er udstyret med en fjernbetjening og app-styring, der er kompatibel med Google Home, så du kan styre den nemt og hurtigt.

Med Neatsvor X500’s kraftige motor kan den håndtere enhver rengøringsopgave fra hundehår til stålkugler. Takket være dens nemme skuffe til tømning behøver du ikke bekymre dig om at tømme den ofte. Derudover lader robotstøvsugeren automatisk op, når den er ved at løbe tør for strøm.

Du kan planlægge hele huset samtidig og justere forskellige indstillinger som vandmængde, sugestyrke og kørestil i appen. Neatsvor X500 har endda en indbygget vandbeholder og moppe til gulvvask.

Når du har startet Neatsvor X500, kan du følge dens bevægelser på kortet i appen og se, hvor meget der er tilbage at gøre.

Neatsvor X500 er den perfekte støvsuger til dig, der vil have et rengøringssystem, der kan klare det meste. Med dens sugestyrke på 3000 PA er den perfekt til at holde dit hjem rent og pænt.

Den kører helt automatisk til opladning, når den er ved at løbe tør for strøm, så du kan få mere tid til de ting, som du gerne vil lave. Med Neatsvor X500 kan du overlade rengøringen til den og spare masser af tid og energi!

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Neatsvor´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Med en/et Neatsvor Robotstøvsuger får du mere fritid og slipper af med en sur pligt. Neatsvor er kendt for at levere produkter i høj kvalitet, og Neatsvor X500 Robotstøvsuger er ikke nogen undtagelse. Find den bedste pris på Neatsvor Neatsvor X500 Robotstøvsuger, og få en/et Neatsvor Robotstøvsuger , der giver dig mere tid til det, du allerhelst vil lave.

En/et Neatsvor Robotstøvsuger har været kendt i mange år. Men først inden for de seneste år, har den teknologiske udvikling gjort det muligt, at få den til en pris, der gør det muligt for almindelige mennesker at få råd til at eje en/et Neatsvor Robotstøvsuger .

Derfor skal du vælge Neatsvor Neatsvor X500 Robotstøvsuger

Neatsvor Neatsvor X500 Robotstøvsuger er velegnet til at klare en af hverdagens sure pligter, så du kan bruge din tid på noget mere interessant.

En/et Neatsvor Robotstøvsuger bliver hurtigt uundværlig, når først du har fået anskaffet robotten. Ja, faktisk kan du have svært ved at forstå, hvordan du har kunnet undvære sådan en robot i din hverdag.

Du kan selv vælge, hvornår robotten skal klare det sure arbejde. Det handler bare om at programmere maskinen.

Vælg f.eks. at sætte robotten til at køre, når du ikke er hjemme. Eller når du sover. Og glæd dig så over, at du dels slipper for besværet, og dels får mere tid til alt det, du gerne vil lave.

Hvad kan du lave, mens din Neatsvor Robotstøvsuger klarer pligterne

Vælger du at købe en Neatsvor Neatsvor X500 Robotstøvsuger, bliver der meget mere fritid til at være sammen med din partner, jeres børn og venner og familie. Mens din Neatsvor Robotstøvsuger fikser de sure pligter, får du masser af kvalitetstid og til til hygge – og får mere tid til også at være noget for andre.

Du kan også bruge noget af alt den tid, du sparer, på de ting som du ellers ikke fik gjort, fordi du lavede det, du nu har sat en robot til.

F.eks. kan du bruge tiden til at få fikset alle de småting derhjemme, som tit irriterer dig. Det tager oftest ikke særlig lang tid, når først du får taget dig sammen. Så inden længe har du klaret alle småtingene, og kan så tage fat på de lidt større projekter.

Så bestil Neatsvor Neatsvor X500 Robotstøvsuger allerede i dag, få en nemmere hverdag og tid til alt det, du ikke fik nået før!

EAN

7090059750127