Tilbud

Neatsvor X600 Pro hvid Test Robotstøvsuger

Den smarte Neatsvor X600 Pro Robotstøvsuger er det perfekte valg til dig, der ønsker ren og flot gulvbelægning. Denne robotstøvsuger har en 6000 PA sugestyrke, så selv hundehår og kraftigt støv bekæmpes, samt et 5200 mAh LG batteri med en batteritid på mellem 120-180 minutter. Robotstøvsugeren er kompatibel med Google Home, den lader automatisk op og kan konfigureres med No-Go-Zoner. For at sikre dig den bedste kundeoplevelse, inkluderer vi også en 100 % tilfredshedsgaranti. Dette produkt er på lager og leveres til dig med professionel dansk service. Neatsvor X600 Pro – Dansk brugermanual.pdf

Neatsvor Rabatkode – Spar 15% med: EM15

Neatsvor X600 Pro robotstøvsuger hvid
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Neatsvor
EAN: 7090059750103
Varenummer (SKU): 10971000194044643 Kategori:

Neatsvor X600 Pro hvid Robotstøvsuger beskrivelse

Neatsvor X600 Pro robotstøvsugeren er et smart og effektivt rengøringsværktøj, der kan klare både støvsugning og gulvvask på samme tid.

Med en sugestyrke på op til 6000 PA er den i stand til at håndtere alt fra hår, støv og sand til andre partikler. Det er nemt at forbinde den til WiFi, så du kan trådløst styre den med den medfølgende app eller Google Home.

Robotstøvsugerens automatiske ladefunktion gør det nemt at holde den kørende. Når den er løbet tør for strøm, kører den automatisk tilbage til ladestationen.

Du kan også bruge appen til at planlægge rengøringen af hele huset og gemme indstillinger, så du hurtigt kan komme i gang. Med en indbygget vandbeholder og moppe behøver du kun at udskifte beholderen, når du skifter mellem støvsugning og gulvvask.

No-Go-Zoner-funktionen gør det nemt at holde robotten væk fra områder, hvor du ikke ønsker, at den skal køre. Du kan også nemt holde øje med dens placering og aktivitet med Neatsvors app, hvor som helst og når som helst.

Så slip af med tidskrævende rengøring – lad Neatsvor X600 Pro klare det for dig! Vi ved alle, at det kan være både tidskrævende og udfordrende at holde et hjem rent.

Men med Neatsvor X600 Pro behøver du ikke længere at ofre tid og energi på rengøring. Den intelligente robotstøvsuger gør arbejdet for dig, så du kan bruge tiden på mere meningsfulde ting.

Intet er for vanskeligt for X600 Pro, der har hele 6000 PA sugestyrke til at tage sig af selv de mest genstridige krummer og hundehår.

Du kan nemt styre enheden via appen på din Apple- eller Android-enhed, og med No-Go-Zoner har du mulighed for at bestemme, hvor robotstøvsugeren skal gøre rent, og hvor den ikke skal køre.

Neatsvor er så sikre på vores produkt, at vi tilbyder en 100 % tilfredshedsgaranti. Så hvis du ikke er tilfreds, får du dine penge tilbage! Slip af med tidskrævende rengøring og nyd hverdagen og weekendhyggen med Neatsvor X600 Pro.

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Neatsvor´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Med en/et Neatsvor Robotstøvsuger får du mere fritid og slipper af med en sur pligt. Neatsvor er kendt for at levere produkter i høj kvalitet, og Neatsvor X600 Pro hvid Robotstøvsuger er ikke nogen undtagelse. Find den bedste pris på Neatsvor Neatsvor X600 Pro hvid Robotstøvsuger, og få en/et Neatsvor Robotstøvsuger , der giver dig mere tid til det, du allerhelst vil lave.

En/et Neatsvor Robotstøvsuger har været kendt i mange år. Men først inden for de seneste år, har den teknologiske udvikling gjort det muligt, at få den til en pris, der gør det muligt for almindelige mennesker at få råd til at eje en/et Neatsvor Robotstøvsuger .

Derfor skal du vælge Neatsvor Neatsvor X600 Pro hvid Robotstøvsuger

Neatsvor Neatsvor X600 Pro hvid Robotstøvsuger er velegnet til at klare en af hverdagens sure pligter, så du kan bruge din tid på noget mere interessant.

En/et Neatsvor Robotstøvsuger bliver hurtigt uundværlig, når først du har fået anskaffet robotten. Ja, faktisk kan du have svært ved at forstå, hvordan du har kunnet undvære sådan en robot i din hverdag.

Du kan selv vælge, hvornår robotten skal klare det sure arbejde. Det handler bare om at programmere maskinen.

Vælg f.eks. at sætte robotten til at køre, når du ikke er hjemme. Eller når du sover. Og glæd dig så over, at du dels slipper for besværet, og dels får mere tid til alt det, du gerne vil lave.

Hvad kan du lave, mens din Neatsvor Robotstøvsuger klarer pligterne

Vælger du at købe en Neatsvor Neatsvor X600 Pro hvid Robotstøvsuger, bliver der meget mere fritid til at være sammen med din partner, jeres børn og venner og familie. Mens din Neatsvor Robotstøvsuger fikser de sure pligter, får du masser af kvalitetstid og til til hygge – og får mere tid til også at være noget for andre.

Du kan også bruge noget af alt den tid, du sparer, på de ting som du ellers ikke fik gjort, fordi du lavede det, du nu har sat en robot til.

F.eks. kan du bruge tiden til at få fikset alle de småting derhjemme, som tit irriterer dig. Det tager oftest ikke særlig lang tid, når først du får taget dig sammen. Så inden længe har du klaret alle småtingene, og kan så tage fat på de lidt større projekter.

Så bestil Neatsvor Neatsvor X600 Pro hvid Robotstøvsuger allerede i dag, få en nemmere hverdag og tid til alt det, du ikke fik nået før!

EAN

7090059750103