iRobot Roomba i3554+ Test Robotstøvsuger

Den professionelle iRobot Roomba i3554+ Robotstøvsuger gør det lettere end nogensinde at holde dit hjem rent. Den kompakte støvsuger har en beholderstørrelse på 0,4 liter, en gulvregistreringssensor, Dual Multi-Surface, Dirt Detect™-sensorer og en avanceret reaktiv sensorteknologi. Den forbinder også til iRobot-appen, Google Assistent eller Alexa, så du kan styre den fra en enhed. Plus, den har Imprint® Link-teknologi, som gør den i stand til at samarbejde med andre iRobot-robotter, så du får et endnu mere effektivt rengøringsjob. Det leveres også med en Clean Base® Ekstern støvbeholder. Gør rengøringen lettere med denne prisvindende robotstøvsuger fra iRobot.

DKK kr. 3.449,00
iRobot Robotstøvsuger Roomba i3554+
4.5
DKK kr. 3.499,00
kr. 5.499,00
iRobot robotstøvsuger - Roomba i3554+
4.5
DKK kr. 3.499,00
iRobot® Roomba® i3+
4.5
DKK kr. 4.999,00
iRobot Roomba i3554+ Robotstøvsuger
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: iRobotEAN: 5060629983301 Varenummer (SKU): 5372800357425492 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring iRobot´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Med en/et iRobot Robotstøvsuger får du mere fritid og slipper af med en sur pligt. iRobot er kendt for at levere produkter i høj kvalitet, og iRobot Roomba i3554+ Robotstøvsuger er ikke nogen undtagelse. Find den bedste pris på iRobot iRobot Roomba i3554+ Robotstøvsuger, og få en/et iRobot Robotstøvsuger , der giver dig mere tid til det, du allerhelst vil lave.

En/et iRobot Robotstøvsuger har været kendt i mange år. Men først inden for de seneste år, har den teknologiske udvikling gjort det muligt, at få den til en pris, der gør det muligt for almindelige mennesker at få råd til at eje en/et iRobot Robotstøvsuger .

Derfor skal du vælge iRobot iRobot Roomba i3554+ Robotstøvsuger

iRobot iRobot Roomba i3554+ Robotstøvsuger er velegnet til at klare en af hverdagens sure pligter, så du kan bruge din tid på noget mere interessant.

En/et iRobot Robotstøvsuger bliver hurtigt uundværlig, når først du har fået anskaffet robotten. Ja, faktisk kan du have svært ved at forstå, hvordan du har kunnet undvære sådan en robot i din hverdag.

Du kan selv vælge, hvornår robotten skal klare det sure arbejde. Det handler bare om at programmere maskinen.

Vælg f.eks. at sætte robotten til at køre, når du ikke er hjemme. Eller når du sover. Og glæd dig så over, at du dels slipper for besværet, og dels får mere tid til alt det, du gerne vil lave.

Hvad kan du lave, mens din iRobot Robotstøvsuger klarer pligterne

Vælger du at købe en iRobot iRobot Roomba i3554+ Robotstøvsuger, bliver der meget mere fritid til at være sammen med din partner, jeres børn og venner og familie. Mens din iRobot Robotstøvsuger fikser de sure pligter, får du masser af kvalitetstid og til til hygge – og får mere tid til også at være noget for andre.

Du kan også bruge noget af alt den tid, du sparer, på de ting som du ellers ikke fik gjort, fordi du lavede det, du nu har sat en robot til.

F.eks. kan du bruge tiden til at få fikset alle de småting derhjemme, som tit irriterer dig. Det tager oftest ikke særlig lang tid, når først du får taget dig sammen. Så inden længe har du klaret alle småtingene, og kan så tage fat på de lidt større projekter.

Så bestil iRobot iRobot Roomba i3554+ Robotstøvsuger allerede i dag, få en nemmere hverdag og tid til alt det, du ikke fik nået før!

EAN

5060629983301