Roborock S7 MaxV (Test)

Roborock S7 MaxV

Roborock er en af mange intelligente Xiaomi-robotstøvsugere. Og Roborock-serien er kendt for at være et rigtig godt køb for pengene. I forhold til Roborock S7 MaxV findes der tre forskellige varianter:

 • Roborock S7 MaxV
 • Roborock S7 MaxV Plus
 • Roborock S7 MaxV Ultra

S7 MaxV, S7 MaxV Plus og S7 MaxV Ultra er i bund og grund samme robotstøvsuger. I hvert fald når man ser på egenskaberne, som den intelligente robotstøvsuger kan prale af. Forskellen skal derimod findes i de dockingstationer, som følger med ved køb af hver enkelt produktvariant.

Til S7 MaxV medfølger en automatisk ladestation. Til S7 MaxV Plus er ladestationen opgraderet, så den også fungerer som automatisk tømmestation. Og til S7 MaxV Ultra får du glæde af en mere avanceret dockingstation, der tømmer støvbeholderen automatisk, tømmer beskidt vand fra den integrerede moppe, rengør moppen og erstatter vandtanken med rent vand.

Derfor bør du købe Roborock S7 MaxV-serien

 • Væsentligt forbedret sugestyrke ift. tidligere modeller
 • Smart 3D-kortlægning og ruteplanlægning
 • Støvsugning + gulvvask
 • Automatisk lade- og tømmestation
 • App giver fuld kontrol over S7 MaxV

Funktioner/features i Roborock S7 MaxV

MaxVMaxV PlusMaxV Ultra
+++
3D-kortlægning og ruteberegning+++
Lasernavigation+++
Tæpperegistrering+++
Objektregistrering+++
Støvsuge- og moppesystem+++
Støjsvag tilstand+++
Docking-station+++
App+++
Stemmestyring+++
Automatisk ladning+++
Automatisk tømning af støvbeholder++
Automatisk opfyldning af vandtank+
Automatisk rengøring af moppe+

Roborock S7 MaxV Priser

Nordiske butikker

SEK 9.688,00 kr
Roborock S7 MaxV robotdammsugare svart - snabb leverans
* Priser ex levering.

Roborock S7 MaxV+ Priser

DKK kr. 8.977,00
kr. 8.977,00
Roborock S7 MaxV Plus - Støvsuger - robotstyret - uden pose - 74 W inkluderet oplader
DKK kr. 9.262,00
Roborock Robotstøvsuger S7 MaxV+ black
4.5
* Priser ex levering.

Roborock S7 MaxV Ultra priser

Europæiske butikker

EUR €2.717,89
ROB Xiaomi Roborock S7 MaxV Ultra Black
* Priser ex levering.

Test af Roborock S7 MaxV

Kortlægger og navigerer nemt og problemfrit

En moderne robotstøvsuger skal kunne navigere uden problemer i hele hjemmet – og registrere når der sker ændringer. Dette gør S7 MaxV på bedste vis med integreret 3D-kortlægning samt innovativ lasernavigationsteknologi. S7 MaxV registrerer og kortlægger rummene, hvorefter den navigerer nemt og uden problemer. I din app kan du se robotstøvsugerens nyeste kort, lave ændringer i ruterne eller rengøringsplanerne samt tage stilling til de objekter, som S7 MaxV måske har udfordringer med at fortolke.

Sugestyrke med væsentlig forbedring

En grundig rengøring kræver en kraftig sugeevne – og den har S7 MaxV. Med en sugestyrke på 5100 Pa er den kraftigt forbedret sammenlignet med tidligere modeller, som Roborock S6 MaxV (2500 Pa). Og når der er brug for ekstra power, kan du vælge tilstanden Max+, så genstridigt snavs og skidt nemmere kan fjernes.

Få støvsuget og vasket dit gulv

Der findes mange forskellige robotter til hjemmet. Og nogle er bedre end andre, når det kommer til rengøring – bl.a. fordi de både støvsuger og vasker gulvet. Det gør S7 MaxV. Du får nemlig en kombineret støvsuge- og vaskerobot, der sikrer dig en endnu mere effektiv rengøring. S7 MaxV støvsuger gulvet og vasker med den indbyggede moppe, så du får et skinnende rent gulv.

Registrerer forhindringer og undviger dem

En robotstøvsuger gør ikke megen nytte, hvis den ikke kan registrere forhindringer og køre uden om dem. Men det gør S7 MaxV uden problemer ved hjælp af ReactiveAI 2.0 og 3D-scanning, da robotstøvsugeren genkender objekter og forhindringer på gulvet og kører uden om – helt automatisk. Endda i mørke. S7 MaxV genkender også tæpper, så den bl.a. kan øge sugekraften og deaktivere moppefunktionen.

”Forbedret sugestyrke plus støvsuge-/vaskefunktion giver en endnu bedre rengøring”

Automatisk ladning i stilfuld docking-station

Roborock S7 MaxV har en medfølgende docking-station, der også oplader robotstøvsugeren. S7 MaxV vender automatisk tilbage til opladning, når rengøringen er overstået, eller strømniveauet er lavt. Så undgår du risikoen for, at S7 MaxV løber tør for strøm midt i en opgave.

Tilpasser sugestyrken til forskellige rum og behov

Nogle rum og områder kræver en mere grundig støvsugning end andre. Og dette forstår S7 MaxV. Robotstøvsugerens teknologi genkender møbler og derved også rum, så den automatisk tilpasser sin støvsugningsfunktion og sugestyrke til det konkrete rengøringsbehov. Denne tilpasning er en smart og praktisk funktion, som du helt sikkert vil få glæde af.

S7 MaxV kan også stemmestyres

Du kan tale til din S7 MaxV og betjene den med din stemme. Den er faktisk god nok, for med robotstøvsugerens smarte teknologi samt indbyggede kamera og mikrofon kan du f.eks. tale til andre omkring robotten eller give kommando, så S7 MaxV eksempelvis starter eller stopper rengøringen.

Fuld kontrol med brugervenlig app

Styring via app er et must til en moderne robotstøvsuger. Så derfor kan du naturligvis få overblik, ændre indstillinger og betjene S7 MaxV via en app. Der er mange muligheder og tilgængelige informationer i appen, men du kan bl.a. ændre eksisterende rengøringsplaner, justere sugestyrketilstanden, styre S7 MaxV manuelt og meget andet.

FORDELE

 • Intelligent kortlægning og ruteplanlægning
 • Øget sugestyrke sammenlignet med tidligere modeller
 • Kombineret støvsuge- og moppesystem
 • Docking-station med automatisk ladefunktion

ULEMPER

 • Automatisk tømmestation medfølger ikke

Roborock S7 MaxV Priser

Nordiske butikker

SEK 9.688,00 kr
Roborock S7 MaxV robotdammsugare svart - snabb leverans
* Priser ex levering.

Anmeldelse/Test af Roborock S7 MaxV Plus

Opgradér din rengøringsoplevelse med en auto-tømmestation

Du får en smart og praktisk dockingstation med ved købet af Roborock S7 MaxV Plus. Og smart og praktisk er præcis, hvad den kombinerede lade- og støvtømmestation er. 

Det er ingen skam at have stationen stående i det åbne rum, da den har et flot og stilfuldt design. Og da den samtidig tømmer S7 MaxV Plus helt automatisk, sparer det dig tid og kræfter, som du kan bruge på andre ting. Tømmestationens kapacitet er på hele tre liter, og når støvposen er fyldt, er det nemt at erstatte den med en ny. Og glemmer man at isætte en ny støvpose, stopper S7 MaxV Plus automatisk med at tømme støv og snavs i stationen.

Dockingstationen er helt sikkert en god opgradering i forhold til S7 MaxV. Her medfølger der nemlig kun en ladestation, hvilket er lig med manuel støvtømning.

”En automatisk opladnings- og støvtømningsstation er meget smart”

FORDELE

 • Kombinerer automatisk tømning og ladning
 • Støvbeholder skal ikke tømmes manuelt efter hver rengøring

Roborock S7 MaxV+ Priser

DKK kr. 8.977,00
kr. 8.977,00
Roborock S7 MaxV Plus - Støvsuger - robotstyret - uden pose - 74 W inkluderet oplader
DKK kr. 9.262,00
Roborock Robotstøvsuger S7 MaxV+ black
4.5
* Priser ex levering.

Anmeldelse/Test af Roborock S7 MaxV Ultra

Effektiv støvtømning og vedligeholdelse

Den automatiske tømme- og ladestation til S7 MaxV Plus er smart. Men dockingstationen til Roborock S7 MaxV Ultra endnu smartere. Her får du nemlig en dockingstation, der også kan rengøre robotstøvsugerens indbyggede moppe og fylde nyt, rent vand i robottens tank. Så bliver det ikke meget bedre. Derudover er ladefunktionen i S7 MaxV Ultra opgraderet, så der oplades 30 % hurtigere sammenlignet med tidligere Roborock-dockingstationer.

”Kombinationen af støvtømning, mopperengøring og vandtankopfyldning er et stort plus”

FORDELE

 • Støvtømning, mopperengøring og tankopfyldning sker automatisk
 • Automatiske funktioner giver stor tidsbesparelse 
 • Vedligeholdelsen af robotstøvsuger optimeres

Roborock S7 MaxV Ultra Priser

Europæiske butikker

EUR €2.717,89
ROB Xiaomi Roborock S7 MaxV Ultra Black
* Priser ex levering.

Specs: Roborock S7 MaxV

Støjværdi (dBA )67 (Normal)
Arbejdstid (i minutter)180
Kapacitet skraldespand (i ml)400
Kapacitet vandtank (i ml)200
Sugekraft (Pa)5100
Anbefalet areal (m2)300

Almindelige spørgsmål om Roborock S7 MaxV

 • Kan sugestyrken i S7 MaxV justeres?
  • Ja. Sugestyrken i S7 MaxV kan justeres efter behov via app, hvor du kan vælge mellem flere tilstande, f.eks. Balanceret og Turbo. S7 MaxV kan også registrere overflader og rum automatisk, hvorefter den tilpasser sugestyrken til det konkrete behov for rengøring.
 • Kan S7 MaxV bruges i hjem med kæledyr?
  • Ja, helt sikkert. S7 MaxV er et rigtig godt valg til hjem med kæledyr, da robotstøvsugeren har forbedret sugestyrke og kan tilpasse denne afhængig af rum, overflade og rengøringsbehov. S7 MaxV er samtidig en kombineret støvsuge-/vaskerobot, hvilket sikrer en endnu grundigere rengøring.
 • Kan S7 MaxV gøre rent i mørke?
  • Ja. S7 MaxV gør brug af ReactiveAI 2.0 og 3D-scanning til at registrere objekter og navigere derefter – f.eks. i mørke.

Skal du vælge S7 MaxV, Plus eller Ultra?

Er en Roborock S7 MaxV-robotstøvsuger et godt køb? Ja. Skal du vælge S7 MaxV Plus eller S7 MaxV Ultra frem for blot S7 MaxV? Ja. Så klart kan det siges. Dette er vores anbefaling efter denne S7 MaxV-test. 

S7 MaxV har en dockingstation med automatisk ladefunktion. Til S7 MaxV Plus kombinerer dockingstationen automatisk ladning med automatisk tømning af støvposen efter hver rengøring – så du ikke selv skal gøre det. Til S7 MaxV Ultra får du ikke kun automatisk opladning og støvtømning, men også 30 % hurtigere opladning, rengøring af robotstøvsugerens moppe samt genopfyldning af nyt vand – alt sammen helt automatisk. 

Der er ingen forskel på egenskaberne i S7 MaxV, S7 MaxV Plus og S7 MaxV Ultra, da det er den samme robotstøvsuger. Så du får den samme effektive rengøring uagtet produktvalg. Forskellen ligger derimod i udbyttet og glæden af dockingstationen, som varierer alt efter hvilken produktvariant af S7 MaxV du vælger. Og her hersker der ingen tvivl om, at Roborock S7 MaxV Ultra er den store vinder grundet de mange fordele ved den forbedrede dockingstation – især i forhold til S7 MaxV.

Roborock S7 MaxV Priser

Nordiske butikker

SEK 9.688,00 kr
Roborock S7 MaxV robotdammsugare svart - snabb leverans
* Priser ex levering.

Roborock S7 MaxV+ Priser

DKK kr. 8.977,00
kr. 8.977,00
Roborock S7 MaxV Plus - Støvsuger - robotstyret - uden pose - 74 W inkluderet oplader
DKK kr. 9.262,00
Roborock Robotstøvsuger S7 MaxV+ black
4.5
* Priser ex levering.

Roborock S7 MaxV Ultra priser

Europæiske butikker

EUR €2.717,89
ROB Xiaomi Roborock S7 MaxV Ultra Black
* Priser ex levering.

Vil du vide mere omkring?