Stiga A 1500 GPS Test Robotplæneklipper

Prøv Stiga Stig-A 1500 – GPS Robotplæneklipper, designet til professionel klippning med høj nøjagtighed. STIGAs patenterede AGS-teknologi (Active Guidance System) giver denne robotplæneklipper-serie en usædvanlig præcision og holdbarhed. Stig-A 1500 kan klippe uden netværk og kabler, og klipper hver udkant af græsplænen, inklusive alle hjørner, så den ser perfekt ud. Robotplæneklipperen kommer med en slank krop og kompakte dimensioner, hvilket gør den let at manøvrere. Den har også et intuitivt styresystem, der gør det nemt at betjene den. Stiga Stig-A 1500 – GPS Robotplæneklipper er det perfekte værktøj til at holde græsplænen perfekt klippet, uanset vejret.

DKK kr. 24.499,00
Stiga Stig-A 1500 - GPS Robotplæneklipper
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: StigaEAN: 8008984852402 Varenummer (SKU): 11046000722099108 Kategori:

Med en/et Stiga Robotplæneklipper får du mere fritid og slipper af med en sur pligt. Stiga er kendt for at levere produkter i høj kvalitet, og Stiga A 1500 GPS Robotplæneklipper er ikke nogen undtagelse. Find den bedste pris på Stiga Stiga A 1500 GPS Robotplæneklipper, og få en/et Stiga Robotplæneklipper , der giver dig mere tid til det, du allerhelst vil lave.

En/et Stiga Robotplæneklipper har været kendt i mange år. Men først inden for de seneste år, har den teknologiske udvikling gjort det muligt, at få den til en pris, der gør det muligt for almindelige mennesker at få råd til at eje en/et Stiga Robotplæneklipper .

Derfor skal du vælge Stiga Stiga A 1500 GPS Robotplæneklipper

Stiga Stiga A 1500 GPS Robotplæneklipper er velegnet til at klare en af hverdagens sure pligter, så du kan bruge din tid på noget mere interessant.

En/et Stiga Robotplæneklipper bliver hurtigt uundværlig, når først du har fået anskaffet robotten. Ja, faktisk kan du have svært ved at forstå, hvordan du har kunnet undvære sådan en robot i din hverdag.

Du kan selv vælge, hvornår robotten skal klare det sure arbejde. Det handler bare om at programmere maskinen.

Vælg f.eks. at sætte robotten til at køre, når du ikke er hjemme. Eller når du sover. Og glæd dig så over, at du dels slipper for besværet, og dels får mere tid til alt det, du gerne vil lave.

Hvad kan du lave, mens din Stiga Robotplæneklipper klarer pligterne

Vælger du at købe en Stiga Stiga A 1500 GPS Robotplæneklipper, bliver der meget mere fritid til at være sammen med din partner, jeres børn og venner og familie. Mens din Stiga Robotplæneklipper fikser de sure pligter, får du masser af kvalitetstid og til til hygge – og får mere tid til også at være noget for andre.

Du kan også bruge noget af alt den tid, du sparer, på de ting som du ellers ikke fik gjort, fordi du lavede det, du nu har sat en robot til.

F.eks. kan du bruge tiden til at få fikset alle de småting derhjemme, som tit irriterer dig. Det tager oftest ikke særlig lang tid, når først du får taget dig sammen. Så inden længe har du klaret alle småtingene, og kan så tage fat på de lidt større projekter.

Så bestil Stiga Stiga A 1500 GPS Robotplæneklipper allerede i dag, få en nemmere hverdag og tid til alt det, du ikke fik nået før!

EAN

8008984852402