Viser alle 9 resultater

 • STIGA A 1000 - Kabelfri Test Robotplæneklipper

  STIGA A 1000 – Kabelfri Test Robotplæneklipper

  16.860 kr.
 • Stiga Stig-A 1500 - GPS Test Robotplæneklipper

  Stiga A 1500 GPS Test Robotplæneklipper

  24.499 kr.

  Prøv Stiga Stig-A 1500 – GPS Robotplæneklipper, designet til professionel klippning med høj nøjagtighed. STIGAs patenterede AGS-teknologi (Active Guidance System) giver denne robotplæneklipper-serie en usædvanlig præcision og holdbarhed. Stig-A 1500 kan klippe uden netværk og kabler, og klipper hver udkant af græsplænen, inklusive alle hjørner, så den ser perfekt ud. Robotplæneklipperen kommer med en slank krop og kompakte dimensioner, hvilket gør den let at manøvrere. Den har også et intuitivt styresystem, der gør det nemt at betjene den. Stiga Stig-A 1500 – GPS Robotplæneklipper er det perfekte værktøj til at holde græsplænen perfekt klippet, uanset vejret.

 • Tilbud Stiga Stig-A 3000 - GPS Test Robotplæneklipper

  Stiga A 3000 GPS Test Robotplæneklipper

  Original price was: 34.249 kr..Current price is: 30.999 kr..

  ). Dette innovative navigeringssystem sikrer, at din plæne altid klippes med den mest effektive og nøjagtige rute. Robotplæneklipperen har integreret GPS, som gør, at den skaber en kort over plænen, så den bedst kan navigere og udføre sine opgaver. Den er desuden udstyret med en regnsensor, som automatisk sikrer, at den ikke klipper når det regner. Stig-A 3000 er meget nem at installere og kommer med et smart display, som gør det let at opsætte og administrere robotplæneklipperen. STIGA Stig-A 3000 er den nyeste og mest avancerede robotplæneklipper i STIGAs sortiment, og den giver dig en lækker og velplejet plæne samtidig med, at du får mere tid til at nyde den.

 • STIGA A 500 - Kabelfri Test Robotplæneklipper

  STIGA A 500 – Kabelfri Test Robotplæneklipper

  11.431 kr.
 • Tilbud Stiga Stig-A 5000 - GPS Test Robotplæneklipper

  Stiga A 5000 GPS Test Robotplæneklipper

  Original price was: 45.849 kr..Current price is: 39.999 kr..

  STIGA Stig-A 5000 – GPS Robotplæneklipper giver dig mulighed for at holde dine haver flotte og velplejede nemt og effektivt. Den er udstyret med GPS-teknologi, som giver høj nøjagtighed og konsekvent kvalitet ved alle klipninger. Robotplæneklipperen er nem at betjene og vedligeholde og har en lang batterilevetid. Det er kompakt design gør det let at manøvrere rundt i din have og giver dig maksimal fleksibilitet. STIGA Stig-A 5000 – GPS Robotplæneklipper er den perfekte løsning til at opretholde et velplejet græsområde, og den vil hjælpe dig med at spare tid og energi.

 • STIGA A 750 - Kabelfri Test Robotplæneklipper

  STIGA A 750 – Kabelfri Test Robotplæneklipper

  13.120 kr.
 • STIGA G 1200 - Optil 1200 kvm. - Appstyring - Inkl. 1 x 5 Ah Batteri Test Robotplæneklipper

  STIGA G 1200 Test Robotplæneklipper

  12.833 kr.
 • STIGA G 300 Test Robotplæneklipper

  STIGA G 300 Test Robotplæneklipper

  5.548 kr.
 • STIGA G 600 - Optil 600 kvm. - Appstyring - Inkl. 1 x 2,5 Ah Batteri Test Robotplæneklipper

  STIGA G 600 Test Robotplæneklipper

  7.910 kr.

Vil du vide mere omkring Stiga Robotplæneklipper Test?

Stiga har i årevis været kendt for deres store udvalg af elektriske og batteridrevne haveredskaber i høj kvalitet. Også på robotklipperområdet har Stiga altid været blandt de førende mærker, med produkter som gør brug af den seneste teknologi. Læs med her, og se hvorfor Stiga robotplæneklippere er blevet så populære – og køb din egen.

Hvis du er på udkig efter haveredskaber, så har du sikkert lagt mærke til, at Stiga næsten altid er et af de mærker, der er repræsenteret. Uanset om du kigger efter havefræsere, små traktorer, buskryddere, hækkeklippere eller som her – robotplæneklippere – så har Stiga et udvalg.

Forestil dig, at du aldrig mere skal slå græs, men at du i stedet kan bruge tiden på mere spændende gøremål og projekter. Det ønske kan sagtens blive til virkelighed, og her får du chancen for at erhverve dig en Stiga robotplæneklipper hos nogle af de webshops, der sælger mærket billigst.

Tjek modeller og funktioner herunder, og klik dig videre til webshoppen, som forhandler Stiga produkterne.

Hvad skal du se efter, når du vælger en Stiga robotplæneklipper

Stigas batteridrevne robotplæneklippere ligger højt, når du kigger på listen over funktioner. Det samme gælde,r hvis du dykker længere ned, og fokuserer på kvaliteten.

Når du skal vælge en Stiga robotplæneklipper, skal du især holde øje med:

 • Klippeareal: Robotplæneklipperen skal have en kapacitet, kaldet klippeareal, som svarer til størrelsen på din græsplæne. Hvis du vælger en plæneklipper med for lille et klippeareal, vil robotten ikke kunne følge med, og plænen vil ikke blive klippet ordentligt. Faktisk anbefales det at vælge en robot med en kapacitet der er lidt større end plænens areal. Derved vil plænen blive klippet hurtigere, robotten behøver ikke køre uafbrudt 24/7. 
 • Regnsensor: En indbygget regnsensor sørger for, at robotplæneklipperen automatisk kører tilbage til ladestationen, hvis det regner for meget. Denne funktion sørger for, at plænen kun klippes i tørvejr, hvilket giver det pæneste resultat.
 • Klippebredden: Maskinens klippebredde har betydning for, hvor hurtigt robotplæneklipperen kan klippe hele græsplænen. Derfor vil en robot med bred klippebredde være at foretrække. Der kan dog være tilfælde, hvor havens indretning gør det nødvendigt, at robotten kan passere smalle passager. I disse tilfælde skal du tjekke, hvor smalle gange robotten er beregnet til.
 • Smartphone app: Ved hjælp af en app til din smartphone, kan du indstille og justere robotplæneklipperens funktioner. Du kan foretage de samme justeringer direkte på robotten, men ofte er det lettere og mere overskueligt, hvis du anvender app’en. Det giver ligeledes den fordel, at du ikke behøver at stå ved siden af robotten, når ændringerne foretages.
 • Ladetid: Den tid, det tager for robotten af genoplade, inden den igen er klar til at køre ud og klippe din plæne. Jo kortere tid der skal bruges i ladestationen, desto mere klippetid har du på plænen.
 • Sikkerhed: Hvilke sikkerhedsforanstaltninger er der på maskinen, hvis et barn løfter robotten op eller hvis familiens hund får væltet den?
 • Tyverisikring: Hvordan er robotten sikret i forhold til tyveri? Skal der f.eks. indtastes PIN kode hvis robotten flyttes?

Du kan læse mere om robotplæneklipperens funktioner her!

Test af Stiga robotplæneklippere

Stiga har et større sortiment af robotplæneklippere. Her har vi valgt at fokusere på Autoclip M-serien, som er de robotter, der passer til de fleste villahaver.

De to Stiga Autoclip M5 og M7 ligner hinanden meget, men der er alligevel nogle små, men betydningsfulde forskelle.

Stiga Autoclip M5

Stiga Autoclip M5 er beregnet til græsplæner på op til 500 m2 fordelt på 2 arbejdsområder. Alle indstillinger foretages enten på robottens tastatur eller via den tilhørende smartphone app. App’en forbindes via Bluetooth, og forbindelsen er afgørende, for hvor langt fra maskinen app’en kan benyttes.

Klippebredden er imponerende 25 cm, og du kan justere klippehøjden fra 25 mm til 60 mm.

Autoclip M5 kan arbejde i ca. 50 minutter på en opladning. Når robotten har brug for at genoplade batteriet, finder den automatisk tilbage til ladestationen. En fuld opladning tager ca. 1 time og 15 minutter, hvorefter robotplæneklipperen er klar til at genoptage arbejdet.

Hvis maskinen løftes, vælter eller på anden måde bliver saboteret i arbejdet, stopper knivene øjeblikkeligt, så skader på mennesker og dyr undgås. 

M5 leveres komplet med 100 meter afgrænsningskabel og 100 pløkker til at fastgøre kablet i plænen. Ladestationen med alle nødvendige kabler er ligeledes inkluderet.

Vi kunne desværre ikke finde nogle butikker med dette produkt.

Stiga Autoclip M7

Stiga Autoclip M7 ligner til forveksling M5 modellen. De ydre mål og mange af funktionerne er fuldstændig identiske.

Den store forskel på de to robotplæneklippere er klippearealet. Autoclip M7 er udstyret med et ekstra batteri og en særlig Eco-funktion, der giver mulighed for at robotten kan arbejde uafbrudt i op til 2 timer – altså mere end dobbelt så land tid som M5. Den udvidede batterikapacitet gør M7 velegnet til græsplæner på op til 750 m2.

Ligesom M5 har M7 automatisk opladning, og pga. det ekstra batteri er ladetiden noget længere – nemlig også ca. 2 timer.

Brugervenligheden har fået et løft på M7, da maskinen foruden tastaturet, også er udstyret med et display, der letter programmeringen betydeligt. Du kan naturligvis også benytte app’en til at foretage indtastninger, hvilket oftest er den letteste og mest overskuelige måde at justere robottens indstillinger.

Regnsensor og klippesystem er ens med M5 modellen. Da M7 er beregnet til at klippe et større græsareal, følger der 150 meter afgrænsningskabel og tilsvarende flere pløkker med. Hvis du får brug for ekstra kabel til at afgrænse blomsterbede, havedamme og lignende, kan det tilkøbes til begge modeller.

Vi kunne desværre ikke finde nogle butikker med dette produkt.

Køb din Stiga M-serie robotplæneklipper i dag

Nu skulle du gerne have fået svar på dine spørgsmål om Stiga M-serien. Herover finder du priserne på de 2 modeller fra de billigste forhandlere vi samarbejder med. Du kan købe din Stiga robotplæneklipper ved at klikke på knappen og hoppe direkte til webshoppen, der forhandler plæneklipperen.

Begge modeller er udstyret med en pinkode-beskyttelse, der gør plæneklipperen uanvendelig for alle, der ikke kender pinkoden.

Hvis du vil passe ekstra godt på din Stiga robotplæneklipper, anbefales det at købe en garage med. Garagen placeres over ladestationen, og yder ekstra beskyttelse med solens stråler, vind og vejr, når robotten ikke er i brug.

God fornøjelse med din Stiga robotplæneklipper.