Tilbud

Makita LXT – DRC300Z Test Robotstøvsuger

Makita Robotstøvsuger LXT – DRC300Z er det ideelle valg til professionel rengøring i butikker og industrielle miljøer. Denne robotstøvsuger har en timerfunktion og defineret arbejdsområde, så du nemt kan skabe et rengøringsprogram, der passer til dine behov. Takket være Lidar måling og vision-kamera kan DRC300Z hurtigt analysere og identificere rummets form og støvsuge det grundigt. Med sin effektivitet og brugervenlighed er Makita LXT – DRC300Z Robotstøvsuger det perfekte valg til at holde butikker og industrielle miljøer rene og opdaterede.

Europæiske butikker

EUR €1.953,60
Makita - DRC300Z Akku-Saugroboter
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: MakitaEAN: 0088381747769 Varenummer (SKU): 5348500120236909 Kategori:

Med en/et Makita Robotstøvsuger får du mere fritid og slipper af med en sur pligt. Makita er kendt for at levere produkter i høj kvalitet, og Makita LXT – DRC300Z Robotstøvsuger er ikke nogen undtagelse. Find den bedste pris på Makita Makita LXT – DRC300Z Robotstøvsuger, og få en/et Makita Robotstøvsuger , der giver dig mere tid til det, du allerhelst vil lave.

En/et Makita Robotstøvsuger har været kendt i mange år. Men først inden for de seneste år, har den teknologiske udvikling gjort det muligt, at få den til en pris, der gør det muligt for almindelige mennesker at få råd til at eje en/et Makita Robotstøvsuger .

Derfor skal du vælge Makita Makita LXT – DRC300Z Robotstøvsuger

Makita Makita LXT – DRC300Z Robotstøvsuger er velegnet til at klare en af hverdagens sure pligter, så du kan bruge din tid på noget mere interessant.

En/et Makita Robotstøvsuger bliver hurtigt uundværlig, når først du har fået anskaffet robotten. Ja, faktisk kan du have svært ved at forstå, hvordan du har kunnet undvære sådan en robot i din hverdag.

Du kan selv vælge, hvornår robotten skal klare det sure arbejde. Det handler bare om at programmere maskinen.

Vælg f.eks. at sætte robotten til at køre, når du ikke er hjemme. Eller når du sover. Og glæd dig så over, at du dels slipper for besværet, og dels får mere tid til alt det, du gerne vil lave.

Hvad kan du lave, mens din Makita Robotstøvsuger klarer pligterne

Vælger du at købe en Makita Makita LXT – DRC300Z Robotstøvsuger, bliver der meget mere fritid til at være sammen med din partner, jeres børn og venner og familie. Mens din Makita Robotstøvsuger fikser de sure pligter, får du masser af kvalitetstid og til til hygge – og får mere tid til også at være noget for andre.

Du kan også bruge noget af alt den tid, du sparer, på de ting som du ellers ikke fik gjort, fordi du lavede det, du nu har sat en robot til.

F.eks. kan du bruge tiden til at få fikset alle de småting derhjemme, som tit irriterer dig. Det tager oftest ikke særlig lang tid, når først du får taget dig sammen. Så inden længe har du klaret alle småtingene, og kan så tage fat på de lidt større projekter.

Så bestil Makita Makita LXT – DRC300Z Robotstøvsuger allerede i dag, få en nemmere hverdag og tid til alt det, du ikke fik nået før!

EAN

88381747769