Tilbud

AL-KO Robolinho 500 W Test Robotplæneklipper

AL-KO Robolinho 500 W Robotplæneklipper – Den ultimative løsning til din have! Med enkel betjening via AL-KO inTOUCH app via WiFi, kræver kun 2,4 GHz Wi-Fi forbindelse. Med maksimalt 60 dB (A) støjniveau, kan den knap høres, mens den klarer stigninger op til 45% og passager ned til 60 cm. Med 3 valgfrie startpunkter sikrer den effektiv dækning af hele klippeområdet. Oplev professionel sikkerhed og effektivitet med AL-KO Robolinho 500 W Robotplæneklipper!

AL-KO Robotplæneklipper Robolinho 500 W
AL-KO Robolinho 500 W Robotplæneklipper
4.5
AL-KO Robolinho 500 W Robotplæneklipper - Inkl. Græstrimmer
4.5
AL-KO Robolinho 500 W Li-Ion 2,5 Ah / 20 V
4.5
AL-KO Robolinho 500 W, Robot plæneklipper, 500 m², 20 cm, 2,5 cm, 5,5 cm, 3400 rpm
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AL-KO
EAN: 4003718355758
Varenummer (SKU): 5372801374873869 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring AL-KO´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Med en/et AL-KO Robotplæneklipper får du mere fritid og slipper af med en sur pligt. AL-KO er kendt for at levere produkter i høj kvalitet, og AL-KO Robolinho 500 W Robotplæneklipper er ikke nogen undtagelse. Find den bedste pris på AL-KO AL-KO Robolinho 500 W Robotplæneklipper, og få en/et AL-KO Robotplæneklipper , der giver dig mere tid til det, du allerhelst vil lave.

En/et AL-KO Robotplæneklipper har været kendt i mange år. Men først inden for de seneste år, har den teknologiske udvikling gjort det muligt, at få den til en pris, der gør det muligt for almindelige mennesker at få råd til at eje en/et AL-KO Robotplæneklipper .

Derfor skal du vælge AL-KO AL-KO Robolinho 500 W Robotplæneklipper

AL-KO AL-KO Robolinho 500 W Robotplæneklipper er velegnet til at klare en af hverdagens sure pligter, så du kan bruge din tid på noget mere interessant.

En/et AL-KO Robotplæneklipper bliver hurtigt uundværlig, når først du har fået anskaffet robotten. Ja, faktisk kan du have svært ved at forstå, hvordan du har kunnet undvære sådan en robot i din hverdag.

Du kan selv vælge, hvornår robotten skal klare det sure arbejde. Det handler bare om at programmere maskinen.

Vælg f.eks. at sætte robotten til at køre, når du ikke er hjemme. Eller når du sover. Og glæd dig så over, at du dels slipper for besværet, og dels får mere tid til alt det, du gerne vil lave.

Hvad kan du lave, mens din AL-KO Robotplæneklipper klarer pligterne

Vælger du at købe en AL-KO AL-KO Robolinho 500 W Robotplæneklipper, bliver der meget mere fritid til at være sammen med din partner, jeres børn og venner og familie. Mens din AL-KO Robotplæneklipper fikser de sure pligter, får du masser af kvalitetstid og til til hygge – og får mere tid til også at være noget for andre.

Du kan også bruge noget af alt den tid, du sparer, på de ting som du ellers ikke fik gjort, fordi du lavede det, du nu har sat en robot til.

F.eks. kan du bruge tiden til at få fikset alle de småting derhjemme, som tit irriterer dig. Det tager oftest ikke særlig lang tid, når først du får taget dig sammen. Så inden længe har du klaret alle småtingene, og kan så tage fat på de lidt større projekter.

Så bestil AL-KO AL-KO Robolinho 500 W Robotplæneklipper allerede i dag, få en nemmere hverdag og tid til alt det, du ikke fik nået før!

EAN

4003718355758