Tilbud

AL-KO Robolinho 1150 W Test Robotplæneklipper

Gør græsslåningen let med AL-KO Robolinho 1150 W Robotplæneklipper. Få præcis og ensartet græsslåning med den professionelle AL-KO Robolinho 1150 W Robotplæneklipper. Den er udstyret med et 25,2 V Li-ion batteri, der er kompatibel med AL-KO Gudenaa batterier. Den klipper og plejer din græsplæne af sig selv, og udfører det på et konstant niveau efter tilfældighedsprincippet. Robolinho 1150 W er udstyret med et kompakt design, som er let at transportere, og kommer også med en intuitiv programmeringsskærm. Det er den perfekte robotplæneklipper til dig, der ønsker en professionel græsslåning!

DKK kr. 4.999,00
kr. 6.999,00
AL-KO Robolinho 1150 W Robotplæneklipper Emballageskadet
4.5
DKK kr. 6.999,00
kr. 6.999,00
AL-KO Robolinho 1150 W Robotplæneklipper
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AL-KOEAN: 4003718356106 Varenummer (SKU): 5348500012251701 Kategori:

Med en/et AL-KO Robotplæneklipper får du mere fritid og slipper af med en sur pligt. AL-KO er kendt for at levere produkter i høj kvalitet, og AL-KO Robolinho 1150 W Robotplæneklipper er ikke nogen undtagelse. Find den bedste pris på AL-KO AL-KO Robolinho 1150 W Robotplæneklipper, og få en/et AL-KO Robotplæneklipper , der giver dig mere tid til det, du allerhelst vil lave.

En/et AL-KO Robotplæneklipper har været kendt i mange år. Men først inden for de seneste år, har den teknologiske udvikling gjort det muligt, at få den til en pris, der gør det muligt for almindelige mennesker at få råd til at eje en/et AL-KO Robotplæneklipper .

Derfor skal du vælge AL-KO AL-KO Robolinho 1150 W Robotplæneklipper

AL-KO AL-KO Robolinho 1150 W Robotplæneklipper er velegnet til at klare en af hverdagens sure pligter, så du kan bruge din tid på noget mere interessant.

En/et AL-KO Robotplæneklipper bliver hurtigt uundværlig, når først du har fået anskaffet robotten. Ja, faktisk kan du have svært ved at forstå, hvordan du har kunnet undvære sådan en robot i din hverdag.

Du kan selv vælge, hvornår robotten skal klare det sure arbejde. Det handler bare om at programmere maskinen.

Vælg f.eks. at sætte robotten til at køre, når du ikke er hjemme. Eller når du sover. Og glæd dig så over, at du dels slipper for besværet, og dels får mere tid til alt det, du gerne vil lave.

Hvad kan du lave, mens din AL-KO Robotplæneklipper klarer pligterne

Vælger du at købe en AL-KO AL-KO Robolinho 1150 W Robotplæneklipper, bliver der meget mere fritid til at være sammen med din partner, jeres børn og venner og familie. Mens din AL-KO Robotplæneklipper fikser de sure pligter, får du masser af kvalitetstid og til til hygge – og får mere tid til også at være noget for andre.

Du kan også bruge noget af alt den tid, du sparer, på de ting som du ellers ikke fik gjort, fordi du lavede det, du nu har sat en robot til.

F.eks. kan du bruge tiden til at få fikset alle de småting derhjemme, som tit irriterer dig. Det tager oftest ikke særlig lang tid, når først du får taget dig sammen. Så inden længe har du klaret alle småtingene, og kan så tage fat på de lidt større projekter.

Så bestil AL-KO AL-KO Robolinho 1150 W Robotplæneklipper allerede i dag, få en nemmere hverdag og tid til alt det, du ikke fik nået før!

EAN

4003718356106