Xiaomi Roborock S7 og Roborock S7+ – endnu smartere rengøring

Er du på udkig efter markedets bedste robotstøvsuger? Du kender garanteret allerede mærket Xiaomi – og så ved du, at mærket er kendt for deres kvalitetsdygtige og effektive robotstøvsugere, der gør hverdagen nemmere og sjovere. 

Deres robotstøvsugere er pakket til randen med smarte features, der gør det nemt for dig at holde hjemmet rent – uden at røre en finger – også, når du ikke er hjemme. 

Særligt modellerne S7 og Roborock S7+ er pakket med innovative funktioner, der for alvor kan revolutionere markedet og måden, du gør rent på (eller rettere sagt – måden, du ikke gør det!).

I artiklen her skal vi blandt andet se nærmere på:

 • Forbedringer og features sammenlignet med Xiaomis tidligere modeller
 • Forskellen mellem Xiaomi Roborock S7 og dens forgænger Xiaomi Roborock S6
 • Fordele og features ved Xiaomi Roborock S7 og Xiaomi Roborock S7+ (Roborock S7 Plus)
 • Hvad koster en Xiaomi Roborock S7 – og er den pengene værd?

Og meget, meget mere – så hold på hat og briller, mens vi ser nærmere på den lille tech-revolution, Xiaomi Roborock S7. 

Roborock S7 priser

Nordiske butikker

NOK kr 5,149.00
kr 5,149.00
Roborock S7 Robotstøvsuger Svart
* Priser ex levering.

Roborock S7+ priser

Europæiske butikker

EUR €1.385,79
ROB Xiaomi Roborock S7+ White *NEW*
* Priser ex levering.

Roborock S7 robotstøvsuger – hvad gør den så speciel?

Det er ingen hemmelighed, at markedet har ventet i spænding på den nye Roborock S7 for ikke at nævne den endnu nyere model Roborock S7+ og dens smarte opsamler – men hvorfor? 

Og er den så god, som den er blevet hypet til at være?

Lad os gennemgå de forskellige smarte features og se, om Roborock S7 og Roborock S7+ lever op til sit rygte. 

Pssst. Er det Roborock S7+, du er interesseret i? Rul ned på siden – der finder du meget mere relevant info om netop Xiaomi Roborock S7+ opgraderingen.

Nyt og forbedret vaskesystem

Den største nyhed med Xiaomi Roborock S7 er uden tvivl dens vaskesystem eller moppesystem, og det er her, du kommer til at mærke den største forskel, hvis du sammenligner den med sin forgænger. 

Vaskesystemet er nemlig blevet forbedret ved hjælp af Sonic Mopping, der gør, at det nye moppesystem vibrerer 3.000 gange i minuttet, mens den skrubber dit gulv. 

Det betyder altså, at den ikke bare kører over dit gulv – den skrubber og vasker det rent faktisk. 

Det nye vaskesystem betyder:

 • At Roborock S7 kan klare pletter (også de genstridige af slagsen), fordi den rengør overflader mere effektivt og grundigt. 
 • At Roborock S7 robotstøvsugeren heller ikke er helt dum – hvis dens sensor opfanger et gulvtæppe, mens den vasker gulv, hæver den selv skrubberen, så dit gulvtæppe ikke bliver vådt. Den har simpelthen en indbygget sensor kun til det formål. 

LiDAR-sensor, der måler og registrerer rum 

Modsat sin forgænger, er der ikke kamera i Xiaomi Roborock S7 robotstøvsugeren. Men hvordan finder den så rundt, tænker du måske?

Det gør den ved hjælp af en innovativ LiDAR-sensor, der sikrer dig rumregistrering og zone-baseret støvsugning. Det betyder, at du stadig kan inddele dine forskellige rum ligesom forgængeren S6 – den klarer det bare ved hjælp af en anden (til tider mere præcis) teknologi. 

Både Roborock S7 og Roborock S7+ robotstøvsugeren har det, der kaldes en adaptiv rutealgoritme. Det betyder kort og godt, at robotten selv kan regne ud, hvilke veje der er smartest, og hvordan den undgår møbler og andet på gulvet. På den måde er du garanteret pletfri rengøring. Hver. Eneste. Gang. 

Den smarte teknologi betyder derudover, at robotten selv kan regne nye ruter ud. Hvis du fx flytter rundt på dine møbler, behøver du ikke at røre en finger – S7 og Roborock S7+ regner selv en ny, smart rute ud. 

Forbedret batteritid, der giver dig (næsten) endeløs rengøring

Xiaomi Roborock S7 har også fået en overhaling, når det kommer til batteriet – den lover nemlig op til 3 timers (hårdt) arbejde, og det betyder, at den kan tage nogle længere træk, før den kører i ladestation. 

Du får stadig adgang til alle de smarte features, og Roborock S7 kan selvfølgelig styres direkte på støvsugeren såvel som fra den særligt dedikerede app, Mi Home-apps, som du kan downloade til din mobil (både til Android og iPhone). 

Designet er (stadig) enkelt, stilrent og elegant

Med Xiaomi Roborock S7 støvsugeren får du ikke overvældende mange muligheder, når det kommer til farver – men hvem har også brug for det?

I stedet har de fokuseret på et diskret design, og du kan vælge mellem to forskellige farver: Sort og hvid. Og lad os bare være ærlige: Et enkelt design i stilede farver går man aldrig galt i byen med. 

Du slipper for at købe nye filtre – de kan nemlig vaskes

Roborock kommer med et vaskbart filter, så du slipper for at købe nye filtre hver gang. Det eneste, du skal gøre, er at vaske det under vandhanen og lade det tørre, før du sætter det tilbage på plads. 

Derudover fortæller Xiaomi Roborock S7 og S7+ selv, hvornår det er tid til at tømme støvbeholderen. På den måde skal du ikke bekymre dig – for medmindre robotten fortæller dig andet, kører alt, som det skal. 

De 5 største forskelle mellem Xiaomi Roborock S7 og Xiaomi Roborock S6

Der er mange forskellige forbedringer, når det kommer til at sammenligne Roborock S7 og de forskellige Roborock S6 modeller. 

De 5 største forskelle:

 1. Forbedret moppesystem, der effektivt fjerner selv genstridige pletter.
 2. Længere batteritid, så der er længere mellem opladninger – den klarer op til 250 m2 på én opladning. 
 3. LiDAR-teknologi frem for kameraer, registrerer rum og områder via LiDAR og ikke kamera.
 4. Roborock S7 har 25% mere sugeevne end sin forgænger.
 5. Roborock S7 spotter bedre udfordringer, og du får nye muligheder for at lave ruter. 

Den største forskel er uden tvivl, at Xiaomi Roborock S7 har fået en ordentlig overhaling, når det kommer til vaskefunktioner og ruteplanlægning. Det betyder, at du ikke bare slipper for støvsugning: Du slipper i høj grad også for at vaske dit gulv såvel som løbende at opdatere din støvsugers ruter – det klarer den nemlig helt selv. 

Roborock S6 priser

Europæiske butikker

EUR €450,88
€499,00
Roborock S6 Pure Robot Aspirador Negro
* Priser ex levering.

Roborock S7 priser

Nordiske butikker

NOK kr 5,149.00
kr 5,149.00
Roborock S7 Robotstøvsuger Svart
* Priser ex levering.

Roborock S7+ priser

Europæiske butikker

EUR €1.385,79
ROB Xiaomi Roborock S7+ White *NEW*
* Priser ex levering.

Anmeldelser af Roborock S7 (Engelsk)

Anmeldelser af Roborock S7+ (Engelsk)

Er en Xiaomi Roborock S7 det rette valg for dig? Her er en opsummering

Skal hjemmet være spotfrit – og har du ikke selv tid (lyst eller overskud) til at klare ærterne?

Så kunne Xiaomi Roborock S7 meget vel være det helt rette valg for dig. 

Med Xiaomi Roborock S7 får du:

 • Kompromisløs rengøring 
 • Effektiv vask af dit gulv
 • Forlænget batteritid 
 • Mulighed for at styre slagets gang direkte fra din telefon

Men så melder der sig hurtigt endnu et spørgsmål – skal du vælge Xiaomi Roborock S7 eller  Roborock S7+?

OBS: Det her får du kun med Roborock S7+

Roborock S7 og Roborock S7+ er identiske – forskellen ligger simpelthen i tilbehøret. Derfor er det selvfølgelig værd at overveje, om du skal gå efter det ene eller det andet, hvis du overvejer at investere i robotstøvsugerens svar på en Ferrari. 

Der er nemlig nogle helt unikke features ved S7+, der gør det endnu nemmere at holde hjemmet hygiejnisk og pletfri. 

Roborock S7+ skal aldrig tømmes – det klarer den nemlig selv

Den helt store bonus ved Roborock S7+ er, at – og hold nu lige fast i bordkanten – den tømmer sig selv. Jo, den er god nok. Her får du simpelthen en funktion, der betyder, at du aldrig skal tømme din støvsuger selv. Og det er helt perfekt – for hvem er lige god til at huske det?

Roborock S7+ er i sig selv identisk med Roborock S7 – her får du bare en Roborock Auto-Empty Dock med, der simpelthen sørger for automatisk tømning og genopladning af støvsugeren. 

Med Xiaomi Roborock S7+ får du derfor:

 • Roborock S7 robotstøvsugeren – og alt det tilbehør, der hører med
 • Auto-Empty Dock Station og base, så du aldrig skal tømme en støvsuger igen – slut med uhåndterbare filtre og poser. I stedet tømmer du nemt tanken i din Auto-Empty dock. Alt sammen med minimal indsats fra dig.

Kan du nøjes med at tilkøbe Auto-Empty Dock til din Roborock S7 robotstøvsuger?

Som udgangspunkt er det smartest at købe de to ting samlet. Men – for der er et men – hvis du allerede er den lykkelige ejer af en Roborock S7 robotstøvsuger, virker det som hul i hovedet at skulle købe en identisk støvsuger “bare” for at få den smarte Auto-Empty Dock med. 

Og så er spørgsmålet selvfølgelig: Kan du nøjes med kun at tilkøbe Auto-Empty Dock?

Det korte svar er: Ja – det kan du godt. Men det er altså kun Roborock S7, den kan bruges med – har du en ældre model, fx S6, dur det altså ikke. 

Få fingrene i en Roborock S7+ lige her:

Roborock S7+ priser – hvad koster en Roborock S7+ bundle?

Roborock S7+ med den smarte opsamler/tømningsfunktion koster selvfølgelig mere, end hvis du vælger Roborock S7 – og du skal selvfølgelig spørge dig selv, hvad der giver mest mening for dig. 

Her på siden forsøger vi altid at finde det bedste priser til dig på robotstøvsugere, og du kan klikke rundt på de forskellige produkter og se, hvordan priserne på Roborock S7+ er lige nu. 

Roborock S7 priser

Nordiske butikker

NOK kr 5,149.00
kr 5,149.00
Roborock S7 Robotstøvsuger Svart
* Priser ex levering.

Roborock S7+ priser

Europæiske butikker

EUR €1.385,79
ROB Xiaomi Roborock S7+ White *NEW*
* Priser ex levering.

Vil du vide mere omkring?