Worx Vision Asimow – 600 m² – WR206E inkl. Garage Test Robotplæneklipper

Er ingen undtagelse. Robotplæneklipperen er udstyret med en kraftig motor, som gør den i stand til at klare de fleste havearbejder. Klippergræsset i en Mellem-Høj hastighed og op til 600 m² plæne. Med sin intelligente navigation og kraftfulde motor er WR205E et af de mest effektive værktøjer til havearbejde på markedet. Takket være den praktiske garage, som følger med, kan du vedligeholde din robotplæneklipper med stor lethed. Worx Vision Asimow – 600 m² – WR205E er det perfekte valg, hvis du ønsker at opnå professionelle resultater uden at skulle ofre din fritid.

DKK kr. 11.999,00
Worx Vision Robotplæneklipper Asimow - 600 m² - WR206E inkl. Garage
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: WorxEAN: 200001733505 Varenummer (SKU): 5348500532518865 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Worx´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Med en/et Worx Robotplæneklipper får du mere fritid og slipper af med en sur pligt. Worx er kendt for at levere produkter i høj kvalitet, og Worx Vision Asimow – 600 m² – WR206E inkl. Garage Robotplæneklipper er ikke nogen undtagelse. Find den bedste pris på Worx Worx Vision Asimow – 600 m² – WR206E inkl. Garage Robotplæneklipper, og få en/et Worx Robotplæneklipper , der giver dig mere tid til det, du allerhelst vil lave.

En/et Worx Robotplæneklipper har været kendt i mange år. Men først inden for de seneste år, har den teknologiske udvikling gjort det muligt, at få den til en pris, der gør det muligt for almindelige mennesker at få råd til at eje en/et Worx Robotplæneklipper .

Derfor skal du vælge Worx Worx Vision Asimow – 600 m² – WR206E inkl. Garage Robotplæneklipper

Worx Worx Vision Asimow – 600 m² – WR206E inkl. Garage Robotplæneklipper er velegnet til at klare en af hverdagens sure pligter, så du kan bruge din tid på noget mere interessant.

En/et Worx Robotplæneklipper bliver hurtigt uundværlig, når først du har fået anskaffet robotten. Ja, faktisk kan du have svært ved at forstå, hvordan du har kunnet undvære sådan en robot i din hverdag.

Du kan selv vælge, hvornår robotten skal klare det sure arbejde. Det handler bare om at programmere maskinen.

Vælg f.eks. at sætte robotten til at køre, når du ikke er hjemme. Eller når du sover. Og glæd dig så over, at du dels slipper for besværet, og dels får mere tid til alt det, du gerne vil lave.

Hvad kan du lave, mens din Worx Robotplæneklipper klarer pligterne

Vælger du at købe en Worx Worx Vision Asimow – 600 m² – WR206E inkl. Garage Robotplæneklipper, bliver der meget mere fritid til at være sammen med din partner, jeres børn og venner og familie. Mens din Worx Robotplæneklipper fikser de sure pligter, får du masser af kvalitetstid og til til hygge – og får mere tid til også at være noget for andre.

Du kan også bruge noget af alt den tid, du sparer, på de ting som du ellers ikke fik gjort, fordi du lavede det, du nu har sat en robot til.

F.eks. kan du bruge tiden til at få fikset alle de småting derhjemme, som tit irriterer dig. Det tager oftest ikke særlig lang tid, når først du får taget dig sammen. Så inden længe har du klaret alle småtingene, og kan så tage fat på de lidt større projekter.

Så bestil Worx Worx Vision Asimow – 600 m² – WR206E inkl. Garage Robotplæneklipper allerede i dag, få en nemmere hverdag og tid til alt det, du ikke fik nået før!

EAN

200001733505