Tilbud

Worx Landroid L1500 – WR153E Test Robotplæneklipper

End nogensinde før. Den har et moderne design med en slank profil, der gør den nem at betjene og opbevare. Worx Landroid L WR153E kommer med Worx patenterte AIA-teknologi og et intelligent kantfølgeprogram, som giver den en intelligent navigation og automatisk klippestrategi. Den har også en selvlærende klippemønster, så den nemt kan navigere sig omkring i selv de mest komplekse haver og klipper det perfekte mønster. Worx Landroid L WR153E er udstyret med et kraftigt batteri, som gør det muligt for den at køre i op til 90 minutter på en enkelt opladning. Robotplæneklipperen har også en indbygget automatisk opladningsfunktion, så den nemt kan oplades, når den er tom for strøm. Alt dette gør Worx Landroid L WR153E til den perfekte løsning til din større have op til 1500 m2.

DKK kr. 10.394,00
kr. 12.999,00
Worx Landroid Robotplæneklipper L1500 - WR153E
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: WorxEAN: 6924328322573 Varenummer (SKU): 5348500005131848 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Worx´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Med en/et Worx Robotplæneklipper får du mere fritid og slipper af med en sur pligt. Worx er kendt for at levere produkter i høj kvalitet, og Worx Landroid L1500 – WR153E Robotplæneklipper er ikke nogen undtagelse. Find den bedste pris på Worx Worx Landroid L1500 – WR153E Robotplæneklipper, og få en/et Worx Robotplæneklipper , der giver dig mere tid til det, du allerhelst vil lave.

En/et Worx Robotplæneklipper har været kendt i mange år. Men først inden for de seneste år, har den teknologiske udvikling gjort det muligt, at få den til en pris, der gør det muligt for almindelige mennesker at få råd til at eje en/et Worx Robotplæneklipper .

Derfor skal du vælge Worx Worx Landroid L1500 – WR153E Robotplæneklipper

Worx Worx Landroid L1500 – WR153E Robotplæneklipper er velegnet til at klare en af hverdagens sure pligter, så du kan bruge din tid på noget mere interessant.

En/et Worx Robotplæneklipper bliver hurtigt uundværlig, når først du har fået anskaffet robotten. Ja, faktisk kan du have svært ved at forstå, hvordan du har kunnet undvære sådan en robot i din hverdag.

Du kan selv vælge, hvornår robotten skal klare det sure arbejde. Det handler bare om at programmere maskinen.

Vælg f.eks. at sætte robotten til at køre, når du ikke er hjemme. Eller når du sover. Og glæd dig så over, at du dels slipper for besværet, og dels får mere tid til alt det, du gerne vil lave.

Hvad kan du lave, mens din Worx Robotplæneklipper klarer pligterne

Vælger du at købe en Worx Worx Landroid L1500 – WR153E Robotplæneklipper, bliver der meget mere fritid til at være sammen med din partner, jeres børn og venner og familie. Mens din Worx Robotplæneklipper fikser de sure pligter, får du masser af kvalitetstid og til til hygge – og får mere tid til også at være noget for andre.

Du kan også bruge noget af alt den tid, du sparer, på de ting som du ellers ikke fik gjort, fordi du lavede det, du nu har sat en robot til.

F.eks. kan du bruge tiden til at få fikset alle de småting derhjemme, som tit irriterer dig. Det tager oftest ikke særlig lang tid, når først du får taget dig sammen. Så inden længe har du klaret alle småtingene, og kan så tage fat på de lidt større projekter.

Så bestil Worx Worx Landroid L1500 – WR153E Robotplæneklipper allerede i dag, få en nemmere hverdag og tid til alt det, du ikke fik nået før!

EAN

6924328322573