Worx L1000+ 4 Hjul – WR147E – Udgået vare Test Robotplæneklipper

Automatisk opladning: Landsroid stopper automatisk når opladningen er fuld, så den er klar til næste plæneklippe-session • AIA-teknologi: Automatisk intelligent algorithm for kontinuerlig plæneklipning og navigation • Smart Rain-Sensor: Automatisk parkering før regn og genstart af klippe-session når regnen er slut • Intuitiv dreje-og-klip-teknologi: Worx L1000+ 4 Hjul Robotplæneklipper – WR147E er ideel til ethvert formål og klipper plænen med en præcis og konsekvent finish. Den er udstyret med intuitiv dreje-og-klip-teknologi, som gør det lettere at navigere rundt om husly, træer og andre havedesign. Dette produkt er udgået og er derfor den ideelle løsning til alle, der leder efter en robotplæneklipper til en overkommelig pris.

DKK kr. 10.098,00
Worx L1000+ 4 Hjul Robotplæneklipper - WR147E Inkl. Garage - UDGÅET VARE
4.5
DKK kr. 11.899,00
kr. 11.899,00
Worx L1000+ 4 Hjul Robotplæneklipper - WR147E - Udgået vare
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: WorxEAN: 6924328384571 Varenummer (SKU): 5348500012285461 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Worx´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Med en/et Worx Robotplæneklipper får du mere fritid og slipper af med en sur pligt. Worx er kendt for at levere produkter i høj kvalitet, og Worx L1000+ 4 Hjul – WR147E – Udgået vare Robotplæneklipper er ikke nogen undtagelse. Find den bedste pris på Worx Worx L1000+ 4 Hjul – WR147E – Udgået vare Robotplæneklipper, og få en/et Worx Robotplæneklipper , der giver dig mere tid til det, du allerhelst vil lave.

En/et Worx Robotplæneklipper har været kendt i mange år. Men først inden for de seneste år, har den teknologiske udvikling gjort det muligt, at få den til en pris, der gør det muligt for almindelige mennesker at få råd til at eje en/et Worx Robotplæneklipper .

Derfor skal du vælge Worx Worx L1000+ 4 Hjul – WR147E – Udgået vare Robotplæneklipper

Worx Worx L1000+ 4 Hjul – WR147E – Udgået vare Robotplæneklipper er velegnet til at klare en af hverdagens sure pligter, så du kan bruge din tid på noget mere interessant.

En/et Worx Robotplæneklipper bliver hurtigt uundværlig, når først du har fået anskaffet robotten. Ja, faktisk kan du have svært ved at forstå, hvordan du har kunnet undvære sådan en robot i din hverdag.

Du kan selv vælge, hvornår robotten skal klare det sure arbejde. Det handler bare om at programmere maskinen.

Vælg f.eks. at sætte robotten til at køre, når du ikke er hjemme. Eller når du sover. Og glæd dig så over, at du dels slipper for besværet, og dels får mere tid til alt det, du gerne vil lave.

Hvad kan du lave, mens din Worx Robotplæneklipper klarer pligterne

Vælger du at købe en Worx Worx L1000+ 4 Hjul – WR147E – Udgået vare Robotplæneklipper, bliver der meget mere fritid til at være sammen med din partner, jeres børn og venner og familie. Mens din Worx Robotplæneklipper fikser de sure pligter, får du masser af kvalitetstid og til til hygge – og får mere tid til også at være noget for andre.

Du kan også bruge noget af alt den tid, du sparer, på de ting som du ellers ikke fik gjort, fordi du lavede det, du nu har sat en robot til.

F.eks. kan du bruge tiden til at få fikset alle de småting derhjemme, som tit irriterer dig. Det tager oftest ikke særlig lang tid, når først du får taget dig sammen. Så inden længe har du klaret alle småtingene, og kan så tage fat på de lidt større projekter.

Så bestil Worx Worx L1000+ 4 Hjul – WR147E – Udgået vare Robotplæneklipper allerede i dag, få en nemmere hverdag og tid til alt det, du ikke fik nået før!

EAN

6924328384571