Swim & Fun Scooby Pool Robot

Scooby Pool Robot er den perfekte løsning til at holde dit svømmebassin rent. Med sin avancerede teknologi sørger Scooby for, at dit bassin altid er klar til brug. Robotten rengør effektivt poolvægge, gulv og vandlinje, samtidig med at den filtrerer vandet for ultra fine partikler. Designet til at passe til svømmebassiner op til 50m2 med en dybde på maks. 2,5 meter, er Scooby en troværdig og professionel poolrobot. Filterkurven opsamler alle partikler, så du kan være sikker på, at dit poolvand altid er rent og klart.

DKK kr. 3.421,00
Swim & Fun Scooby Pool Robot
4.5
DKK kr. 3.995,00
Pool støvsuger Robot Scooby
4.5
DKK kr. 4.479,95
Swim & Fun Pool Robot Scooby
4
DKK kr. 4.900,00
Swim & Fun Scooby pool robot
DKK kr. 4.900,00
Swim & Fun Scooby robot til pool rengøring
DKK kr. 4.979,00
Swim & Fun Scooby pool robot
DKK kr. 4.995,00
Swim & Fun Pool Robot Scooby - 1054
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Swim & FunEAN: 5704841010543 Varenummer (SKU): 5372800357350415 Kategori:

Med en/et Swim & Fun Poolrobotter får du mere fritid og slipper af med en sur pligt. Swim & Fun er kendt for at levere produkter i høj kvalitet, og Swim & Fun Scooby Pool Robot er ikke nogen undtagelse. Find den bedste pris på Swim & Fun Swim & Fun Scooby Pool Robot, og få en/et Swim & Fun Poolrobotter , der giver dig mere tid til det, du allerhelst vil lave.

En/et Swim & Fun Poolrobotter har været kendt i mange år. Men først inden for de seneste år, har den teknologiske udvikling gjort det muligt, at få den til en pris, der gør det muligt for almindelige mennesker at få råd til at eje en/et Swim & Fun Poolrobotter .

Derfor skal du vælge Swim & Fun Swim & Fun Scooby Pool Robot

Swim & Fun Swim & Fun Scooby Pool Robot er velegnet til at klare en af hverdagens sure pligter, så du kan bruge din tid på noget mere interessant.

En/et Swim & Fun Poolrobotter bliver hurtigt uundværlig, når først du har fået anskaffet robotten. Ja, faktisk kan du have svært ved at forstå, hvordan du har kunnet undvære sådan en robot i din hverdag.

Du kan selv vælge, hvornår robotten skal klare det sure arbejde. Det handler bare om at programmere maskinen.

Vælg f.eks. at sætte robotten til at køre, når du ikke er hjemme. Eller når du sover. Og glæd dig så over, at du dels slipper for besværet, og dels får mere tid til alt det, du gerne vil lave.

Hvad kan du lave, mens din Swim & Fun Poolrobotter klarer pligterne

Vælger du at købe en Swim & Fun Swim & Fun Scooby Pool Robot, bliver der meget mere fritid til at være sammen med din partner, jeres børn og venner og familie. Mens din Swim & Fun Poolrobotter fikser de sure pligter, får du masser af kvalitetstid og til til hygge – og får mere tid til også at være noget for andre.

Du kan også bruge noget af alt den tid, du sparer, på de ting som du ellers ikke fik gjort, fordi du lavede det, du nu har sat en robot til.

F.eks. kan du bruge tiden til at få fikset alle de småting derhjemme, som tit irriterer dig. Det tager oftest ikke særlig lang tid, når først du får taget dig sammen. Så inden længe har du klaret alle småtingene, og kan så tage fat på de lidt større projekter.

Så bestil Swim & Fun Swim & Fun Scooby Pool Robot allerede i dag, få en nemmere hverdag og tid til alt det, du ikke fik nået før!

EAN

5704841010543