SEVERIN chill RB 7025 – Støvsuger – robotstyret – uden pose – platingrå/granatrød/sort

DKK kr. 793,00
kr. 793,00
SEVERIN chill RB 7025 - Støvsuger - robotstyret - uden pose - platingrå/granatrød/sort
DKK kr. 945,00
SEVERIN Robotstøvsuger RB 7025
4.5
DKK kr. 961,00
SEVERIN RB7025 Robotdammsugare, 12,8 V litiumbatteri, 90 min. driftstid, ca 100 m2, tyst: 65 dB, tunn: 7 cm hög
DKK kr. 1.078,00
SEVERIN chill RB 7025 - Støvsuger - robotstyret - uden pose - platingrå/granatrød/sort
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SeverinEAN: 4008146016400 Varenummer (SKU): 5246000643372403 Kategori:

Med en/et Severin Robotstøvsuger får du mere fritid og slipper af med en sur pligt. Severin er kendt for at levere produkter i høj kvalitet, og SEVERIN chill RB 7025 – Støvsuger – robotstyret – uden pose – platingrå/granatrød/sort er ikke nogen undtagelse. Find den bedste pris på Severin SEVERIN chill RB 7025 – Støvsuger – robotstyret – uden pose – platingrå/granatrød/sort, og få en/et Severin Robotstøvsuger , der giver dig mere tid til det, du allerhelst vil lave.

En/et Severin Robotstøvsuger har været kendt i mange år. Men først inden for de seneste år, har den teknologiske udvikling gjort det muligt, at få den til en pris, der gør det muligt for almindelige mennesker at få råd til at eje en/et Severin Robotstøvsuger .

Derfor skal du vælge Severin SEVERIN chill RB 7025 – Støvsuger – robotstyret – uden pose – platingrå/granatrød/sort

Severin SEVERIN chill RB 7025 – Støvsuger – robotstyret – uden pose – platingrå/granatrød/sort er velegnet til at klare en af hverdagens sure pligter, så du kan bruge din tid på noget mere interessant.

En/et Severin Robotstøvsuger bliver hurtigt uundværlig, når først du har fået anskaffet robotten. Ja, faktisk kan du have svært ved at forstå, hvordan du har kunnet undvære sådan en robot i din hverdag.

Du kan selv vælge, hvornår robotten skal klare det sure arbejde. Det handler bare om at programmere maskinen.

Vælg f.eks. at sætte robotten til at køre, når du ikke er hjemme. Eller når du sover. Og glæd dig så over, at du dels slipper for besværet, og dels får mere tid til alt det, du gerne vil lave.

Hvad kan du lave, mens din Severin Robotstøvsuger klarer pligterne

Vælger du at købe en Severin SEVERIN chill RB 7025 – Støvsuger – robotstyret – uden pose – platingrå/granatrød/sort, bliver der meget mere fritid til at være sammen med din partner, jeres børn og venner og familie. Mens din Severin Robotstøvsuger fikser de sure pligter, får du masser af kvalitetstid og til til hygge – og får mere tid til også at være noget for andre.

Du kan også bruge noget af alt den tid, du sparer, på de ting som du ellers ikke fik gjort, fordi du lavede det, du nu har sat en robot til.

F.eks. kan du bruge tiden til at få fikset alle de småting derhjemme, som tit irriterer dig. Det tager oftest ikke særlig lang tid, når først du får taget dig sammen. Så inden længe har du klaret alle småtingene, og kan så tage fat på de lidt større projekter.

Så bestil Severin SEVERIN chill RB 7025 – Støvsuger – robotstyret – uden pose – platingrå/granatrød/sort allerede i dag, få en nemmere hverdag og tid til alt det, du ikke fik nået før!

EAN

4008146016400