Roomba Combo® j5 og -gulvmoppe Test Robotstøvsuger

Skift + mop. Roomba Combo®-moppebeholderen sikrer, at din robot med det samme bliver til en robotstøvsuger og -gulvmoppe. Den er udstyret med en vandbeholder, der er nok til at mopse omkring 600 m2 gulv med et kompatibelt rengøringsmiddel eller blomstervanding. Med Roomba Combo®-robotstøvsuger og -gulvmoppe får du et professionelt resultat hver gang.

DKK kr. 5.499,00
Roomba Combo® j5 robotstøvsuger og -gulvmoppe
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: iRobotEAN: 5060944997168 Varenummer (SKU): 9775001728577668 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring iRobot´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Med en/et iRobot Robotstøvsuger får du mere fritid og slipper af med en sur pligt. iRobot er kendt for at levere produkter i høj kvalitet, og Roomba Combo® j5 og -gulvmoppe Robotstøvsuger er ikke nogen undtagelse. Find den bedste pris på iRobot Roomba Combo® j5 og -gulvmoppe Robotstøvsuger, og få en/et iRobot Robotstøvsuger , der giver dig mere tid til det, du allerhelst vil lave.

En/et iRobot Robotstøvsuger har været kendt i mange år. Men først inden for de seneste år, har den teknologiske udvikling gjort det muligt, at få den til en pris, der gør det muligt for almindelige mennesker at få råd til at eje en/et iRobot Robotstøvsuger .

Derfor skal du vælge iRobot Roomba Combo® j5 og -gulvmoppe Robotstøvsuger

iRobot Roomba Combo® j5 og -gulvmoppe Robotstøvsuger er velegnet til at klare en af hverdagens sure pligter, så du kan bruge din tid på noget mere interessant.

En/et iRobot Robotstøvsuger bliver hurtigt uundværlig, når først du har fået anskaffet robotten. Ja, faktisk kan du have svært ved at forstå, hvordan du har kunnet undvære sådan en robot i din hverdag.

Du kan selv vælge, hvornår robotten skal klare det sure arbejde. Det handler bare om at programmere maskinen.

Vælg f.eks. at sætte robotten til at køre, når du ikke er hjemme. Eller når du sover. Og glæd dig så over, at du dels slipper for besværet, og dels får mere tid til alt det, du gerne vil lave.

Hvad kan du lave, mens din iRobot Robotstøvsuger klarer pligterne

Vælger du at købe en iRobot Roomba Combo® j5 og -gulvmoppe Robotstøvsuger, bliver der meget mere fritid til at være sammen med din partner, jeres børn og venner og familie. Mens din iRobot Robotstøvsuger fikser de sure pligter, får du masser af kvalitetstid og til til hygge – og får mere tid til også at være noget for andre.

Du kan også bruge noget af alt den tid, du sparer, på de ting som du ellers ikke fik gjort, fordi du lavede det, du nu har sat en robot til.

F.eks. kan du bruge tiden til at få fikset alle de småting derhjemme, som tit irriterer dig. Det tager oftest ikke særlig lang tid, når først du får taget dig sammen. Så inden længe har du klaret alle småtingene, og kan så tage fat på de lidt større projekter.

Så bestil iRobot Roomba Combo® j5 og -gulvmoppe Robotstøvsuger allerede i dag, få en nemmere hverdag og tid til alt det, du ikke fik nået før!

EAN

5060944997168