Roborock S7 MaxV+ black Test Robotstøvsuger

Den nye Roborock S7 MaxV Plus robotstøvsuger har en professionel sugevne og en hel række avancerede funktioner. Den har en sugevne på 5100 pa, en 200 ml-tank til støvsamling og en generøs 3 liter-tank, der gør det muligt at støvsuge op til 8 uger. Dette er muligt takket Reactive AI 2.0, dens RGB-kamera, PreciSense LiDAR navigation og VibraRise-teknologi, der eliminerer 99,9% af allergener og støvmider. Endelig er den udstyret med en tømmestation som standard, så den er klar til brug med det samme. Denne sorte robotstøvsuger er den perfekte løsning til et rent og hygiejnisk hjem.

DKK kr. 7.710,00
Roborock S7 Plus
DKK kr. 7.948,00
Roborock Robotstøvsuger S7 MaxV+ black
4.5
DKK kr. 7.948,00
Roborock S7 MaxV Plus - Støvsuger - robotstyret - uden pose - 74 W inkluderet oplader
DKK kr. 8.539,00
kr. 8.539,00
Roborock S7 MaxV Plus - Støvsuger - robotstyret - uden pose - 74 W inkluderet oplader
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: RoborockEAN: 6970995784602 Varenummer (SKU): 5372801301375022 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Roborock´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Med en/et Xiaomi Robotstøvsuger får du mere fritid og slipper af med en sur pligt. Roborock er kendt for at levere produkter i høj kvalitet, og Roborock S7 MaxV+ black Robotstøvsuger er ikke nogen undtagelse. Find den bedste pris på Roborock Roborock S7 MaxV+ black Robotstøvsuger, og få en/et Xiaomi Robotstøvsuger , der giver dig mere tid til det, du allerhelst vil lave.

En/et Xiaomi Robotstøvsuger har været kendt i mange år. Men først inden for de seneste år, har den teknologiske udvikling gjort det muligt, at få den til en pris, der gør det muligt for almindelige mennesker at få råd til at eje en/et Xiaomi Robotstøvsuger .

Derfor skal du vælge Roborock Roborock S7 MaxV+ black Robotstøvsuger

Roborock Roborock S7 MaxV+ black Robotstøvsuger er velegnet til at klare en af hverdagens sure pligter, så du kan bruge din tid på noget mere interessant.

En/et Xiaomi Robotstøvsuger bliver hurtigt uundværlig, når først du har fået anskaffet robotten. Ja, faktisk kan du have svært ved at forstå, hvordan du har kunnet undvære sådan en robot i din hverdag.

Du kan selv vælge, hvornår robotten skal klare det sure arbejde. Det handler bare om at programmere maskinen.

Vælg f.eks. at sætte robotten til at køre, når du ikke er hjemme. Eller når du sover. Og glæd dig så over, at du dels slipper for besværet, og dels får mere tid til alt det, du gerne vil lave.

Hvad kan du lave, mens din Xiaomi Robotstøvsuger klarer pligterne

Vælger du at købe en Roborock Roborock S7 MaxV+ black Robotstøvsuger, bliver der meget mere fritid til at være sammen med din partner, jeres børn og venner og familie. Mens din Xiaomi Robotstøvsuger fikser de sure pligter, får du masser af kvalitetstid og til til hygge – og får mere tid til også at være noget for andre.

Du kan også bruge noget af alt den tid, du sparer, på de ting som du ellers ikke fik gjort, fordi du lavede det, du nu har sat en robot til.

F.eks. kan du bruge tiden til at få fikset alle de småting derhjemme, som tit irriterer dig. Det tager oftest ikke særlig lang tid, når først du får taget dig sammen. Så inden længe har du klaret alle småtingene, og kan så tage fat på de lidt større projekter.

Så bestil Roborock Roborock S7 MaxV+ black Robotstøvsuger allerede i dag, få en nemmere hverdag og tid til alt det, du ikke fik nået før!

EAN

6970995784602