Tilbud

Robomow RK4000 Pro Test Robotplæneklipper

Klipperhoved giver en ensartet og konstant klippebredde. Med Robomow RK4000 Pro Robotplæneklipper får du en automatiseret løsning til at pleje din græsplæne. Maskinen kører inden for en afgrænset græstæppe, som du selv definerer via grænser og kabler. Maskinens LCD-skærm har indbyggede funktioner som muliggør overvågning og kontrol af maskinen, og den har en automatisk regn-sensor. Robomow RK4000 Pro Robotplæneklipper er en kraftfuld løsning til pleje og vedligeholdelse af din græsplæne. Den gør det nemt og hurtigt at få en smuk, velplejet græsplæne.

DKK kr. 22.884,00
kr. 25.499,00
Robomow RK4000 Pro Robotplæneklipper
4.5
DKK kr. 22.884,00
Robomow RK 4000 Robotplæneklipper, 4000 m²
4.5
DKK kr. 25.499,00
Robomow RK 4000 PRO robotplæneklipper
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: RobomowEAN: 4008423921243 Varenummer (SKU): 5348500090586699 Kategori:

Med en/et Robomow Robotplæneklipper får du mere fritid og slipper af med en sur pligt. Robomow er kendt for at levere produkter i høj kvalitet, og Robomow RK4000 Pro Robotplæneklipper er ikke nogen undtagelse. Find den bedste pris på Robomow Robomow RK4000 Pro Robotplæneklipper, og få en/et Robomow Robotplæneklipper , der giver dig mere tid til det, du allerhelst vil lave.

En/et Robomow Robotplæneklipper har været kendt i mange år. Men først inden for de seneste år, har den teknologiske udvikling gjort det muligt, at få den til en pris, der gør det muligt for almindelige mennesker at få råd til at eje en/et Robomow Robotplæneklipper .

Derfor skal du vælge Robomow Robomow RK4000 Pro Robotplæneklipper

Robomow Robomow RK4000 Pro Robotplæneklipper er velegnet til at klare en af hverdagens sure pligter, så du kan bruge din tid på noget mere interessant.

En/et Robomow Robotplæneklipper bliver hurtigt uundværlig, når først du har fået anskaffet robotten. Ja, faktisk kan du have svært ved at forstå, hvordan du har kunnet undvære sådan en robot i din hverdag.

Du kan selv vælge, hvornår robotten skal klare det sure arbejde. Det handler bare om at programmere maskinen.

Vælg f.eks. at sætte robotten til at køre, når du ikke er hjemme. Eller når du sover. Og glæd dig så over, at du dels slipper for besværet, og dels får mere tid til alt det, du gerne vil lave.

Hvad kan du lave, mens din Robomow Robotplæneklipper klarer pligterne

Vælger du at købe en Robomow Robomow RK4000 Pro Robotplæneklipper, bliver der meget mere fritid til at være sammen med din partner, jeres børn og venner og familie. Mens din Robomow Robotplæneklipper fikser de sure pligter, får du masser af kvalitetstid og til til hygge – og får mere tid til også at være noget for andre.

Du kan også bruge noget af alt den tid, du sparer, på de ting som du ellers ikke fik gjort, fordi du lavede det, du nu har sat en robot til.

F.eks. kan du bruge tiden til at få fikset alle de småting derhjemme, som tit irriterer dig. Det tager oftest ikke særlig lang tid, når først du får taget dig sammen. Så inden længe har du klaret alle småtingene, og kan så tage fat på de lidt større projekter.

Så bestil Robomow Robomow RK4000 Pro Robotplæneklipper allerede i dag, få en nemmere hverdag og tid til alt det, du ikke fik nået før!

EAN

4008423921243