Irobot Roomba 971 Test Robotstøvsuger

  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill
Varenummer (SKU): 7592800565349299 Kategori:

Med 25 års erfaring inden for robotteknologi og -innovation har iRobot® optimeret Roomba®-robotstøvsugeren til at hjælpe med grundig rengøring af gulvene i hjem over hele verden. Funktioner for Roomba® 971 Klarer det beskidte arbejdeVores patenterede, førsteklasses rengøringssystem i 3 trin bruger Dual Multi-Surface-børster og Power-Lifting suction med 5x højere sugestyrke* til at opsamle genstridigt snavs, støv og hår fra kæledyr, uanset hvor det gemmer sig. Visuel navigation og rengøring af en hel etageTakket være avanceret vSLAM®-navigationsteknologi samler robotten over 230.400 datapunkter i sekundet for at generere et nøjagtigt kort og rengøre en hel etage i dit hjem. Bedre sammenNu kan din robotstøvsuger i Roomba® 900-serien kombineres med Braava jet® m6-robotgulvmoppen, så du kan starte gulvmopningen automatisk, når støvsugningen er klaret. To gummibørster klarer arbejdet i fællesskabUnikke gummibørster, der konstant tilpasser sig og bøjer for at rengøre gulvtæpper og hårde gulve grundigt. Rengør langs lister og i hjørnerSidebørsten er specialdesignet med en 27-graders vinkel for at feje skidt væk fra lister og hjørner og sende det ind i vakuumbanen.

Irobot Roomba 971 Robotstøvsuger

Med en/et iRobot Robotstøvsuger får du mere fritid og slipper af med en sur pligt. er kendt for at levere produkter i høj kvalitet, og Irobot Roomba 971 Robotstøvsuger er ikke nogen undtagelse. Find den bedste pris på Irobot Roomba 971 Robotstøvsuger, og få en/et iRobot Robotstøvsuger , der giver dig mere tid til det, du allerhelst vil lave.

En/et iRobot Robotstøvsuger har været kendt i mange år. Men først inden for de seneste år, har den teknologiske udvikling gjort det muligt, at få den til en pris, der gør det muligt for almindelige mennesker at få råd til at eje en/et iRobot Robotstøvsuger .

Derfor skal du vælge Irobot Roomba 971 Robotstøvsuger

Irobot Roomba 971 Robotstøvsuger er velegnet til at klare en af hverdagens sure pligter, så du kan bruge din tid på noget mere interessant.

En/et iRobot Robotstøvsuger bliver hurtigt uundværlig, når først du har fået anskaffet robotten. Ja, faktisk kan du have svært ved at forstå, hvordan du har kunnet undvære sådan en robot i din hverdag.

Du kan selv vælge, hvornår robotten skal klare det sure arbejde. Det handler bare om at programmere maskinen.

Vælg f.eks. at sætte robotten til at køre, når du ikke er hjemme. Eller når du sover. Og glæd dig så over, at du dels slipper for besværet, og dels får mere tid til alt det, du gerne vil lave.

Hvad kan du lave, mens din iRobot Robotstøvsuger klarer pligterne

Vælger du at købe en Irobot Roomba 971 Robotstøvsuger, bliver der meget mere fritid til at være sammen med din partner, jeres børn og venner og familie. Mens din iRobot Robotstøvsuger fikser de sure pligter, får du masser af kvalitetstid og til til hygge – og får mere tid til også at være noget for andre.

Du kan også bruge noget af alt den tid, du sparer, på de ting som du ellers ikke fik gjort, fordi du lavede det, du nu har sat en robot til.

F.eks. kan du bruge tiden til at få fikset alle de småting derhjemme, som tit irriterer dig. Det tager oftest ikke særlig lang tid, når først du får taget dig sammen. Så inden længe har du klaret alle småtingene, og kan så tage fat på de lidt større projekter.

Så bestil Irobot Roomba 971 Robotstøvsuger allerede i dag, få en nemmere hverdag og tid til alt det, du ikke fik nået før!

Tel +45 28122806 - Sønderbro 4C ST TV, DK-9000 Aalborg