Husqvarna Automower 450X

Automower 450X er velegnet til store plænearealer og har den største kapacitet i X-Line serien. Den robuste Automower 450X er udstyret med LED forlygter, Automower Connect, Gummistøddæmpere foran og en flot finish. Automower 450X er udviklet til at skabe det perfekte resultat på store plænearealer på op til 5000 m2. Automower 450X er lydløs, støvsuger grasset under klipping og er udstyret med integrerede sikkerhedssystemer, som gør det både sikkert og bekvemt at anvende den selv om natten. Automower 450X er dit perfekte valg til store plænearealer, og sikrer et perfekt klipperesultat hver gang.

Husqvarna Automower 450X
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Husqvarna
EAN: 7391736591843
Varenummer (SKU): 11046001614672324 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Husqvarna´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Med en/et Husqvarna Automower Robotplæneklipper får du mere fritid og slipper af med en sur pligt. Husqvarna er kendt for at levere produkter i høj kvalitet, og Husqvarna Automower 450X er ikke nogen undtagelse. Find den bedste pris på Husqvarna Husqvarna Automower 450X, og få en/et Husqvarna Automower Robotplæneklipper , der giver dig mere tid til det, du allerhelst vil lave.

En/et Husqvarna Automower Robotplæneklipper har været kendt i mange år. Men først inden for de seneste år, har den teknologiske udvikling gjort det muligt, at få den til en pris, der gør det muligt for almindelige mennesker at få råd til at eje en/et Husqvarna Automower Robotplæneklipper .

Derfor skal du vælge Husqvarna Husqvarna Automower 450X

Husqvarna Husqvarna Automower 450X er velegnet til at klare en af hverdagens sure pligter, så du kan bruge din tid på noget mere interessant.

En/et Husqvarna Automower Robotplæneklipper bliver hurtigt uundværlig, når først du har fået anskaffet robotten. Ja, faktisk kan du have svært ved at forstå, hvordan du har kunnet undvære sådan en robot i din hverdag.

Du kan selv vælge, hvornår robotten skal klare det sure arbejde. Det handler bare om at programmere maskinen.

Vælg f.eks. at sætte robotten til at køre, når du ikke er hjemme. Eller når du sover. Og glæd dig så over, at du dels slipper for besværet, og dels får mere tid til alt det, du gerne vil lave.

Hvad kan du lave, mens din Husqvarna Automower Robotplæneklipper klarer pligterne

Vælger du at købe en Husqvarna Husqvarna Automower 450X, bliver der meget mere fritid til at være sammen med din partner, jeres børn og venner og familie. Mens din Husqvarna Automower Robotplæneklipper fikser de sure pligter, får du masser af kvalitetstid og til til hygge – og får mere tid til også at være noget for andre.

Du kan også bruge noget af alt den tid, du sparer, på de ting som du ellers ikke fik gjort, fordi du lavede det, du nu har sat en robot til.

F.eks. kan du bruge tiden til at få fikset alle de småting derhjemme, som tit irriterer dig. Det tager oftest ikke særlig lang tid, når først du får taget dig sammen. Så inden længe har du klaret alle småtingene, og kan så tage fat på de lidt større projekter.

Så bestil Husqvarna Husqvarna Automower 450X allerede i dag, få en nemmere hverdag og tid til alt det, du ikke fik nået før!

EAN

7391736591843