Tilbud

Gardena smart SILENO life , LONA-teknologi, 700 m² Test Robotplæneklipper

GARDENA smart SILENO life, 700 m² robotplæneklipper, giver dig mulighed for at opleve haveinnovation og bekvemmelighed i græsklipning. Den innovative LONA-teknologi giver dig mulighed for at nyde en perfekt klippeoplevelse med optimal mængde nydelse. Takket være GARDENA’s smarte system, er din plæneklipper fuldt tilsluttet, så du kan styre den trådløst med din smartphone. Med GARDENA EasyApp Control får du frihed til at indstille klipperen direkte fra din mobil eller tablet. Du kan indstille klipperen til at klippe dit græs en gang om ugen, to gange om måneden eller i sundhedsmæssige intervaller, alt efter din græsplænebehov. GARDENA smart SILENO life, 700 m² robotplæneklipper, er den perfekte allierede til at opnå en perfekt græsplæne på få minutter!

DKK kr. 7.495,00
kr. 8.745,00
Gardena Sileno Life 700m² LONA robotplæneklipper
4.5
DKK kr. 8.015,00
kr. 8.799,00
Gardena Smart Sileno Life Lona 700 m² Robotplæneklipper - 19119-36
4.5
DKK kr. 8.685,00
Gardena smart SILENO life Robotplæneklipper, LONA-teknologi, 700 m²
4.5
DKK kr. 9.310,00
Gardena smart SILENO Life - robotplæneklipper - elektrisk - ledningfri
4.5
DKK kr. 11.645,00
Gardena ROBOTPLÆNEKLIPPER SILENO LIFE 700M² SMART LONA
DKK kr. 11.717,00
kr. 11.717,00
Gardena ROBOTPLÆNEKLIPPER SILENO LIFE 700M² SMART LONA
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GardenaEAN: 4078500062633 Varenummer (SKU): 5372801298933673 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Gardena´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Med en/et Gardena Robotplæneklipper får du mere fritid og slipper af med en sur pligt. Gardena er kendt for at levere produkter i høj kvalitet, og Gardena smart SILENO life , LONA-teknologi, 700 m² Robotplæneklipper er ikke nogen undtagelse. Find den bedste pris på Gardena Gardena smart SILENO life , LONA-teknologi, 700 m² Robotplæneklipper, og få en/et Gardena Robotplæneklipper , der giver dig mere tid til det, du allerhelst vil lave.

En/et Gardena Robotplæneklipper har været kendt i mange år. Men først inden for de seneste år, har den teknologiske udvikling gjort det muligt, at få den til en pris, der gør det muligt for almindelige mennesker at få råd til at eje en/et Gardena Robotplæneklipper .

Derfor skal du vælge Gardena Gardena smart SILENO life , LONA-teknologi, 700 m² Robotplæneklipper

Gardena Gardena smart SILENO life , LONA-teknologi, 700 m² Robotplæneklipper er velegnet til at klare en af hverdagens sure pligter, så du kan bruge din tid på noget mere interessant.

En/et Gardena Robotplæneklipper bliver hurtigt uundværlig, når først du har fået anskaffet robotten. Ja, faktisk kan du have svært ved at forstå, hvordan du har kunnet undvære sådan en robot i din hverdag.

Du kan selv vælge, hvornår robotten skal klare det sure arbejde. Det handler bare om at programmere maskinen.

Vælg f.eks. at sætte robotten til at køre, når du ikke er hjemme. Eller når du sover. Og glæd dig så over, at du dels slipper for besværet, og dels får mere tid til alt det, du gerne vil lave.

Hvad kan du lave, mens din Gardena Robotplæneklipper klarer pligterne

Vælger du at købe en Gardena Gardena smart SILENO life , LONA-teknologi, 700 m² Robotplæneklipper, bliver der meget mere fritid til at være sammen med din partner, jeres børn og venner og familie. Mens din Gardena Robotplæneklipper fikser de sure pligter, får du masser af kvalitetstid og til til hygge – og får mere tid til også at være noget for andre.

Du kan også bruge noget af alt den tid, du sparer, på de ting som du ellers ikke fik gjort, fordi du lavede det, du nu har sat en robot til.

F.eks. kan du bruge tiden til at få fikset alle de småting derhjemme, som tit irriterer dig. Det tager oftest ikke særlig lang tid, når først du får taget dig sammen. Så inden længe har du klaret alle småtingene, og kan så tage fat på de lidt større projekter.

Så bestil Gardena Gardena smart SILENO life , LONA-teknologi, 700 m² Robotplæneklipper allerede i dag, få en nemmere hverdag og tid til alt det, du ikke fik nået før!

EAN

4078500062633