Tilbud

Gardena Smart Sileno Life 750m² Lona – 19113-36 Inkl. Garage Test Robotplæneklipper

Innovativ roboticlænings teknologi Gør det nemmere end nogensinde at holde din have i topform LONA teknologien bruger intelligente kortlægninger og lærer fra hver kørsel, så den kender din have og hvordan den bedst klipper græsset. Den individuelle klipperingshøjde justeres automatisk fra op til 5 cm. Robotter er udstyret med en vandtæt og støjsvag motor som kører med lav hastighed. Smart Sileno Life 750m2 LONA robotplæneklipper fra Gardena er det perfekte valg til mindre haver op til 750m2. Det kommer med en garage, som beskytter din robot og holder den ladet og klar til at arbejde. Med denne robotplæneklipper kan du få smukke, velklippede haver og slippe for besværet med at slå græs.

Gardena Smart Sileno Life 750m² Lona Robotplæneklipper - 19113-36 Inkl. Garage
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Gardena
EAN: 4078500043939
Varenummer (SKU): 5348500530295958 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Gardena´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Med en/et Gardena Robotplæneklipper får du mere fritid og slipper af med en sur pligt. Gardena er kendt for at levere produkter i høj kvalitet, og Gardena Smart Sileno Life 750m² Lona – 19113-36 Inkl. Garage Robotplæneklipper er ikke nogen undtagelse. Find den bedste pris på Gardena Gardena Smart Sileno Life 750m² Lona – 19113-36 Inkl. Garage Robotplæneklipper, og få en/et Gardena Robotplæneklipper , der giver dig mere tid til det, du allerhelst vil lave.

En/et Gardena Robotplæneklipper har været kendt i mange år. Men først inden for de seneste år, har den teknologiske udvikling gjort det muligt, at få den til en pris, der gør det muligt for almindelige mennesker at få råd til at eje en/et Gardena Robotplæneklipper .

Derfor skal du vælge Gardena Gardena Smart Sileno Life 750m² Lona – 19113-36 Inkl. Garage Robotplæneklipper

Gardena Gardena Smart Sileno Life 750m² Lona – 19113-36 Inkl. Garage Robotplæneklipper er velegnet til at klare en af hverdagens sure pligter, så du kan bruge din tid på noget mere interessant.

En/et Gardena Robotplæneklipper bliver hurtigt uundværlig, når først du har fået anskaffet robotten. Ja, faktisk kan du have svært ved at forstå, hvordan du har kunnet undvære sådan en robot i din hverdag.

Du kan selv vælge, hvornår robotten skal klare det sure arbejde. Det handler bare om at programmere maskinen.

Vælg f.eks. at sætte robotten til at køre, når du ikke er hjemme. Eller når du sover. Og glæd dig så over, at du dels slipper for besværet, og dels får mere tid til alt det, du gerne vil lave.

Hvad kan du lave, mens din Gardena Robotplæneklipper klarer pligterne

Vælger du at købe en Gardena Gardena Smart Sileno Life 750m² Lona – 19113-36 Inkl. Garage Robotplæneklipper, bliver der meget mere fritid til at være sammen med din partner, jeres børn og venner og familie. Mens din Gardena Robotplæneklipper fikser de sure pligter, får du masser af kvalitetstid og til til hygge – og får mere tid til også at være noget for andre.

Du kan også bruge noget af alt den tid, du sparer, på de ting som du ellers ikke fik gjort, fordi du lavede det, du nu har sat en robot til.

F.eks. kan du bruge tiden til at få fikset alle de småting derhjemme, som tit irriterer dig. Det tager oftest ikke særlig lang tid, når først du får taget dig sammen. Så inden længe har du klaret alle småtingene, og kan så tage fat på de lidt større projekter.

Så bestil Gardena Gardena Smart Sileno Life 750m² Lona – 19113-36 Inkl. Garage Robotplæneklipper allerede i dag, få en nemmere hverdag og tid til alt det, du ikke fik nået før!

EAN

4078500043939