Gardena smart SILENO city , LONA-teknogi, 500 m² Test Robotplæneklipper

Med GARDENA smart SILENO city, 500 m² sættet, behøver du aldrig igen at bruge en masse tid på at slå græsset. Denne avancerede robotplæneklipper kombinerer GARDENA smart-systemet og LONA-teknologien med den smarte EasyApp Control. Takket være disse funktioner kan du opnå et fantastisk resultat og nyde at have en velplejet græsplæne. Med GARDENA smart SILENO city, 500 m² sættet, kan du nemt og hurtigt klippe dit græs præcist og effektivt. Takket være forudindstillede programmer og en intelligent navigationssystem sørger robotplæneklipperen for, at dit græs altid er perfekt klippet. GARDENA smart SILENO city, 500 m² sættet giver dig et flot resultat og giver dig samtidig tid til at nyde din velplejede græsplæne.

DKK kr. 7.365,00
kr. 9.230,00
Gardena smart SILENO city Robotplæneklipper, LONA-teknogi, 500 m²
4.5
DKK kr. 7.599,00
Gardena Smart Sileno City 500 Lona Robotplæneklipper - 19066-36
4.5
DKK kr. 7.795,00
Gardena - Robotplæneklipper - Sileno City 500 Smart Lona
4.5
DKK kr. 7.895,00
Gardena Sileno City 500m² LONA robotplæneklipper
4.5
DKK kr. 10.906,00
Gardena ROBOTPLÆNEKLIPPER SILENO CITY 500 SMART LONA
DKK kr. 10.978,00
kr. 10.978,00
Gardena ROBOTPLÆNEKLIPPER SILENO CITY 500 SMART LONA
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GardenaEAN: 4078500060547 Varenummer (SKU): 5372801298933649 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Gardena´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Med en/et Gardena Robotplæneklipper får du mere fritid og slipper af med en sur pligt. Gardena er kendt for at levere produkter i høj kvalitet, og Gardena smart SILENO city , LONA-teknogi, 500 m² Robotplæneklipper er ikke nogen undtagelse. Find den bedste pris på Gardena Gardena smart SILENO city , LONA-teknogi, 500 m² Robotplæneklipper, og få en/et Gardena Robotplæneklipper , der giver dig mere tid til det, du allerhelst vil lave.

En/et Gardena Robotplæneklipper har været kendt i mange år. Men først inden for de seneste år, har den teknologiske udvikling gjort det muligt, at få den til en pris, der gør det muligt for almindelige mennesker at få råd til at eje en/et Gardena Robotplæneklipper .

Derfor skal du vælge Gardena Gardena smart SILENO city , LONA-teknogi, 500 m² Robotplæneklipper

Gardena Gardena smart SILENO city , LONA-teknogi, 500 m² Robotplæneklipper er velegnet til at klare en af hverdagens sure pligter, så du kan bruge din tid på noget mere interessant.

En/et Gardena Robotplæneklipper bliver hurtigt uundværlig, når først du har fået anskaffet robotten. Ja, faktisk kan du have svært ved at forstå, hvordan du har kunnet undvære sådan en robot i din hverdag.

Du kan selv vælge, hvornår robotten skal klare det sure arbejde. Det handler bare om at programmere maskinen.

Vælg f.eks. at sætte robotten til at køre, når du ikke er hjemme. Eller når du sover. Og glæd dig så over, at du dels slipper for besværet, og dels får mere tid til alt det, du gerne vil lave.

Hvad kan du lave, mens din Gardena Robotplæneklipper klarer pligterne

Vælger du at købe en Gardena Gardena smart SILENO city , LONA-teknogi, 500 m² Robotplæneklipper, bliver der meget mere fritid til at være sammen med din partner, jeres børn og venner og familie. Mens din Gardena Robotplæneklipper fikser de sure pligter, får du masser af kvalitetstid og til til hygge – og får mere tid til også at være noget for andre.

Du kan også bruge noget af alt den tid, du sparer, på de ting som du ellers ikke fik gjort, fordi du lavede det, du nu har sat en robot til.

F.eks. kan du bruge tiden til at få fikset alle de småting derhjemme, som tit irriterer dig. Det tager oftest ikke særlig lang tid, når først du får taget dig sammen. Så inden længe har du klaret alle småtingene, og kan så tage fat på de lidt større projekter.

Så bestil Gardena Gardena smart SILENO city , LONA-teknogi, 500 m² Robotplæneklipper allerede i dag, få en nemmere hverdag og tid til alt det, du ikke fik nået før!

EAN

4078500060547