Dreame Bot W10 Test Robotstøvsuger

Med Dreame Bot W10 Robotstøvsuger kan du få professionel rengøring af alle hjørner i dit hjem. Robotstøvsugeren er poseløs og har en 4.000 Pa sugeevne, som sikrer en grundig rengøring. En 4-liters vandtank og et 6400 mAh batteri giver op til 300 m² rengøring på en enkelt opladning. Dreame Bot W10 Robotstøvsuger har også et Auto-Dry system, som sikrer et effektivt vådt moppesystem. Den er kompatibel med Amazon Alexa og giver dig mulighed for at styre den via appen. Dreame Bot W10 Robotstøvsuger har 3 tilstande – støvsugning, mopping og alt-i-en-rengøring – og virtuelle no-go-zoner, så du kan sørge for, at robotstøvsugeren ikke kommer ind i områder, hvor den ikke skal køre. Med Dreame Bot W10 Robotstøvsuger kan du få en professionel hjemme rengøring.

DKK kr. 5.087,00
Dreame Robotstøvsuger Bot W10
4.5
DKK kr. 5.395,00
Dreame Bot W10 - støvsuger - robotstyret
4.5
DKK kr. 5.087,00
Dreame Bot W10 - Støvsuger - robotstyret - uden pose
DKK kr. 6.689,71
VACUUM CLEANER ROBOT/W10 DREAME
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: DreameEAN: 6973734681941 Varenummer (SKU): 5372801297713770 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Dreame´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Med en/et Dreame Robotstøvsuger får du mere fritid og slipper af med en sur pligt. Dreame er kendt for at levere produkter i høj kvalitet, og Dreame Bot W10 Robotstøvsuger er ikke nogen undtagelse. Find den bedste pris på Dreame Dreame Bot W10 Robotstøvsuger, og få en/et Dreame Robotstøvsuger , der giver dig mere tid til det, du allerhelst vil lave.

En/et Dreame Robotstøvsuger har været kendt i mange år. Men først inden for de seneste år, har den teknologiske udvikling gjort det muligt, at få den til en pris, der gør det muligt for almindelige mennesker at få råd til at eje en/et Dreame Robotstøvsuger .

Derfor skal du vælge Dreame Dreame Bot W10 Robotstøvsuger

Dreame Dreame Bot W10 Robotstøvsuger er velegnet til at klare en af hverdagens sure pligter, så du kan bruge din tid på noget mere interessant.

En/et Dreame Robotstøvsuger bliver hurtigt uundværlig, når først du har fået anskaffet robotten. Ja, faktisk kan du have svært ved at forstå, hvordan du har kunnet undvære sådan en robot i din hverdag.

Du kan selv vælge, hvornår robotten skal klare det sure arbejde. Det handler bare om at programmere maskinen.

Vælg f.eks. at sætte robotten til at køre, når du ikke er hjemme. Eller når du sover. Og glæd dig så over, at du dels slipper for besværet, og dels får mere tid til alt det, du gerne vil lave.

Hvad kan du lave, mens din Dreame Robotstøvsuger klarer pligterne

Vælger du at købe en Dreame Dreame Bot W10 Robotstøvsuger, bliver der meget mere fritid til at være sammen med din partner, jeres børn og venner og familie. Mens din Dreame Robotstøvsuger fikser de sure pligter, får du masser af kvalitetstid og til til hygge – og får mere tid til også at være noget for andre.

Du kan også bruge noget af alt den tid, du sparer, på de ting som du ellers ikke fik gjort, fordi du lavede det, du nu har sat en robot til.

F.eks. kan du bruge tiden til at få fikset alle de småting derhjemme, som tit irriterer dig. Det tager oftest ikke særlig lang tid, når først du får taget dig sammen. Så inden længe har du klaret alle småtingene, og kan så tage fat på de lidt større projekter.

Så bestil Dreame Dreame Bot W10 Robotstøvsuger allerede i dag, få en nemmere hverdag og tid til alt det, du ikke fik nået før!

EAN

6973734681941