Tilbud

BWT Trådløs poolrobot BC200+

Rengør bunden i bassiner på op til 45 m² hurtigt og effektivt med den kabelfrie poolrobot BC200+ fra BWT. Roboten har et justerbart forhjul, der giver mulighed for optimal rengøring samt et genopladeligt batteri, der giver roboten en driftstid på op til 90 minutter. Med BC200+ får du en professionel løsning til rengøring af din pool, der giver dig endnu mere kvalitetstid i bassinet.

DKK kr. 2.194,00
kr. 2.449,00
BWT Trådløs poolrobot BC200+
4.5
DKK kr. 2.675,00
BWT BC200+ genopladelig poolstøvsuger, 45m³
DKK kr. 2.809,00
BWT BC200+ oplad. trådløs poolrobot fjerner skidt og poolsnavs
DKK kr. 2.809,00
kr. 2.809,00
Bwt Bc200+ Oplad. Trådløs Poolrobot Fjerner Skidt Og Poolsnavs
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BWTEAN: 9010455007814 Varenummer (SKU): 5372801302704886 Kategori:

Med en/et BWT Poolrobotter får du mere fritid og slipper af med en sur pligt. BWT er kendt for at levere produkter i høj kvalitet, og BWT Trådløs poolrobot BC200+ er ikke nogen undtagelse. Find den bedste pris på BWT BWT Trådløs poolrobot BC200+, og få en/et BWT Poolrobotter , der giver dig mere tid til det, du allerhelst vil lave.

En/et BWT Poolrobotter har været kendt i mange år. Men først inden for de seneste år, har den teknologiske udvikling gjort det muligt, at få den til en pris, der gør det muligt for almindelige mennesker at få råd til at eje en/et BWT Poolrobotter .

Derfor skal du vælge BWT BWT Trådløs poolrobot BC200+

BWT BWT Trådløs poolrobot BC200+ er velegnet til at klare en af hverdagens sure pligter, så du kan bruge din tid på noget mere interessant.

En/et BWT Poolrobotter bliver hurtigt uundværlig, når først du har fået anskaffet robotten. Ja, faktisk kan du have svært ved at forstå, hvordan du har kunnet undvære sådan en robot i din hverdag.

Du kan selv vælge, hvornår robotten skal klare det sure arbejde. Det handler bare om at programmere maskinen.

Vælg f.eks. at sætte robotten til at køre, når du ikke er hjemme. Eller når du sover. Og glæd dig så over, at du dels slipper for besværet, og dels får mere tid til alt det, du gerne vil lave.

Hvad kan du lave, mens din BWT Poolrobotter klarer pligterne

Vælger du at købe en BWT BWT Trådløs poolrobot BC200+, bliver der meget mere fritid til at være sammen med din partner, jeres børn og venner og familie. Mens din BWT Poolrobotter fikser de sure pligter, får du masser af kvalitetstid og til til hygge – og får mere tid til også at være noget for andre.

Du kan også bruge noget af alt den tid, du sparer, på de ting som du ellers ikke fik gjort, fordi du lavede det, du nu har sat en robot til.

F.eks. kan du bruge tiden til at få fikset alle de småting derhjemme, som tit irriterer dig. Det tager oftest ikke særlig lang tid, når først du får taget dig sammen. Så inden længe har du klaret alle småtingene, og kan så tage fat på de lidt større projekter.

Så bestil BWT BWT Trådløs poolrobot BC200+ allerede i dag, få en nemmere hverdag og tid til alt det, du ikke fik nået før!

EAN

9010455007814