BWT Poolrobot Cosmy 100

Introducer BWT Poolrobotter Cosmy 100 – en professionel poolrenser, der gør rengøringen af din pool meget lettere! Cosmy 100 er en effektiv robotstøvsuger, der kan rengøre bunden af alle pooltyper op til 8 m. i længden. Med en letvægt på under 6 kg, er den meget nem at håndtere. Det roterende børstehoved gør det muligt for Cosmy 100 at fjerne alle typer af snavs og urenheder fra bunden af din pool. Du kan med andre ord stole på, at din pool er rent og klar til at blive brugt, når du bruger BWT Poolrobotter Cosmy 100.

DKK kr. 4.737,00
BWT Poolrobot Cosmy 100
4.5
DKK kr. 5.494,00
kr. 6.105,00
BWT Cosmy 100 poolstøvsuger
DKK kr. 6.411,00
BWT poolrobot Cosmy 100. Ultralet robot til poolbund rensning
DKK kr. 6.411,00
kr. 6.411,00
Bwt Poolrobot Cosmy 100. Ultralet Robot Til Poolbund Rensning
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BWTEAN: 7290114808705 Varenummer (SKU): 5372801302704823 Kategori:

Med en/et BWT Poolrobotter får du mere fritid og slipper af med en sur pligt. BWT er kendt for at levere produkter i høj kvalitet, og BWT Poolrobot Cosmy 100 er ikke nogen undtagelse. Find den bedste pris på BWT BWT Poolrobot Cosmy 100, og få en/et BWT Poolrobotter , der giver dig mere tid til det, du allerhelst vil lave.

En/et BWT Poolrobotter har været kendt i mange år. Men først inden for de seneste år, har den teknologiske udvikling gjort det muligt, at få den til en pris, der gør det muligt for almindelige mennesker at få råd til at eje en/et BWT Poolrobotter .

Derfor skal du vælge BWT BWT Poolrobot Cosmy 100

BWT BWT Poolrobot Cosmy 100 er velegnet til at klare en af hverdagens sure pligter, så du kan bruge din tid på noget mere interessant.

En/et BWT Poolrobotter bliver hurtigt uundværlig, når først du har fået anskaffet robotten. Ja, faktisk kan du have svært ved at forstå, hvordan du har kunnet undvære sådan en robot i din hverdag.

Du kan selv vælge, hvornår robotten skal klare det sure arbejde. Det handler bare om at programmere maskinen.

Vælg f.eks. at sætte robotten til at køre, når du ikke er hjemme. Eller når du sover. Og glæd dig så over, at du dels slipper for besværet, og dels får mere tid til alt det, du gerne vil lave.

Hvad kan du lave, mens din BWT Poolrobotter klarer pligterne

Vælger du at købe en BWT BWT Poolrobot Cosmy 100, bliver der meget mere fritid til at være sammen med din partner, jeres børn og venner og familie. Mens din BWT Poolrobotter fikser de sure pligter, får du masser af kvalitetstid og til til hygge – og får mere tid til også at være noget for andre.

Du kan også bruge noget af alt den tid, du sparer, på de ting som du ellers ikke fik gjort, fordi du lavede det, du nu har sat en robot til.

F.eks. kan du bruge tiden til at få fikset alle de småting derhjemme, som tit irriterer dig. Det tager oftest ikke særlig lang tid, når først du får taget dig sammen. Så inden længe har du klaret alle småtingene, og kan så tage fat på de lidt større projekter.

Så bestil BWT BWT Poolrobot Cosmy 100 allerede i dag, få en nemmere hverdag og tid til alt det, du ikke fik nået før!

EAN

7290114808705