Tilbud

Blaupunkt Bluebot Xboost Robotic – Sort Test Robotstøvsuger

  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill
Varenummer (SKU): 7592900902745367 Kategori:

Hvis du er træt af selv at skulle klare støvsugning, så overvej at skifte din støvsuger ud med en robot. De er særligt effektive til store, flade områder, men kan efterhånden komme frem over alt. Lydniveauet ligger på 59 dB, hvilket er væsentligt lavere end de fleste traditionelle støvsugertyper. På et fuldt opladet batteri kan den støvsuge i op til 120 minutter. Og det tager kun 300 minutter, at lade den helt op igen. Du kan selv styre robotten rundt i dit hjem, hvis du skulle have lyst til det, for der følger en smart fjernbetjening med til den. En anden praktisk detalje er, at den har en “virtuel væg”-funktion. Det giver dig mulighed for at afgrænse døråbninger eller lignende, hvor du ikke vil have robotten ind. Når den kommer til den virtuelle væg, kører den automatisk i en anden retning.

Blaupunkt Bluebot Xboost Robotic – Sort Robotstøvsuger

Med en/et Blaupunkt Robotstøvsuger får du mere fritid og slipper af med en sur pligt. er kendt for at levere produkter i høj kvalitet, og Blaupunkt Bluebot Xboost Robotic – Sort Robotstøvsuger er ikke nogen undtagelse. Find den bedste pris på Blaupunkt Bluebot Xboost Robotic – Sort Robotstøvsuger, og få en/et Blaupunkt Robotstøvsuger , der giver dig mere tid til det, du allerhelst vil lave.

En/et Blaupunkt Robotstøvsuger har været kendt i mange år. Men først inden for de seneste år, har den teknologiske udvikling gjort det muligt, at få den til en pris, der gør det muligt for almindelige mennesker at få råd til at eje en/et Blaupunkt Robotstøvsuger .

Derfor skal du vælge Blaupunkt Bluebot Xboost Robotic – Sort Robotstøvsuger

Blaupunkt Bluebot Xboost Robotic – Sort Robotstøvsuger er velegnet til at klare en af hverdagens sure pligter, så du kan bruge din tid på noget mere interessant.

En/et Blaupunkt Robotstøvsuger bliver hurtigt uundværlig, når først du har fået anskaffet robotten. Ja, faktisk kan du have svært ved at forstå, hvordan du har kunnet undvære sådan en robot i din hverdag.

Du kan selv vælge, hvornår robotten skal klare det sure arbejde. Det handler bare om at programmere maskinen.

Vælg f.eks. at sætte robotten til at køre, når du ikke er hjemme. Eller når du sover. Og glæd dig så over, at du dels slipper for besværet, og dels får mere tid til alt det, du gerne vil lave.

Hvad kan du lave, mens din Blaupunkt Robotstøvsuger klarer pligterne

Vælger du at købe en Blaupunkt Bluebot Xboost Robotic – Sort Robotstøvsuger, bliver der meget mere fritid til at være sammen med din partner, jeres børn og venner og familie. Mens din Blaupunkt Robotstøvsuger fikser de sure pligter, får du masser af kvalitetstid og til til hygge – og får mere tid til også at være noget for andre.

Du kan også bruge noget af alt den tid, du sparer, på de ting som du ellers ikke fik gjort, fordi du lavede det, du nu har sat en robot til.

F.eks. kan du bruge tiden til at få fikset alle de småting derhjemme, som tit irriterer dig. Det tager oftest ikke særlig lang tid, når først du får taget dig sammen. Så inden længe har du klaret alle småtingene, og kan så tage fat på de lidt større projekter.

Så bestil Blaupunkt Bluebot Xboost Robotic – Sort Robotstøvsuger allerede i dag, få en nemmere hverdag og tid til alt det, du ikke fik nået før!

Tel +45 28122806 - Sønderbro 4C ST TV, DK-9000 Aalborg