Viser alle 5 resultater

 • Tilbud Robomow RK1000 Test Robotplæneklipper

  Robomow RK1000 Test Robotplæneklipper

  10.276 kr.

  Robomow RK1000 Robotplæneklipper – UDEN GSM MODEL er det perfekte værktøj, hvis du ønsker en veltrimmet og flot græsplæne. Opsætningen er utroligt simpel, og du kan nemt programmere klippetiderne, så du hver dag kan nyde et uimodståeligt resultat. Robotplæneklipperen er udstyret med forbedret klippeteknologi, som klarer selv de mest krevende opgaver. Den er også udstyret med anti-overløb-funktioner, som gør, at den ikke skærer mere end det er nødvendigt. Robomow RK1000 er et professionelt robotplæneklipper-værktøj, som kommer med kvalitet og holdbarhed i dansk design.

 • Tilbud Robomow RK2000 Test Robotplæneklipper

  Robomow RK2000 Test Robotplæneklipper

  14.947 kr.

  Robomow RK2000 Robotplæneklipper giver dig et perfekt og ensartet resultat hver gang. Med den innovative teknologi giver det dig den mest velplejede græsplæne i dit nabolag. Det som gør denne RK 2000-model helt speciel, er at knivene er flyttet væk fra centralknivens position og ud til siderne, hvilket giver bedre præcision og begrænser klipningen af uønskede græsstrå. Robomow RK 2000 har det hele, og er den perfekte robotplæneklipper til dig, som ønsker et bedre resultat med mindre besvær.

 • Tilbud Robomow RK3000 Pro Test Robotplæneklipper

  Robomow RK3000 Pro Test Robotplæneklipper

  20.769 kr.

  System sikrer optimal kontakt med græsset og et ensartet klipresultat. Robomow RK3000 Pro klarer selv de mest krævende opgaver. Fra at klippe store græsplæner til komplicerede områder med store træer, planter og buske er det den perfekte løsning.

 • Tilbud Robomow RK4000 Pro Test Robotplæneklipper

  Robomow RK4000 Pro Test Robotplæneklipper

  22.884 kr.

  Klipperhoved giver en ensartet og konstant klippebredde. Med Robomow RK4000 Pro Robotplæneklipper får du en automatiseret løsning til at pleje din græsplæne. Maskinen kører inden for en afgrænset græstæppe, som du selv definerer via grænser og kabler. Maskinens LCD-skærm har indbyggede funktioner som muliggør overvågning og kontrol af maskinen, og den har en automatisk regn-sensor. Robomow RK4000 Pro Robotplæneklipper er en kraftfuld løsning til pleje og vedligeholdelse af din græsplæne. Den gør det nemt og hurtigt at få en smuk, velplejet græsplæne.

 • Tilbud Robomow RT700 Test Robotplæneklipper

  Robomow RT700 Test Robotplæneklipper

  6.865 kr.

  Robomow RT700 Robotplæneklipper 2021-model er en effektiv og kompakt robotplæneklipper til græsplænen. Den er udstyret med terrængående hjul for let og problemfri klippning af selv de stejleste og mest vanskelige græsplæner. Den er meget brugervenlig og har et innovativt og kraftfuldt batteri, så du får en kraftfuld og konsekvent klipning hver gang. Den er desuden udstyret med en avanceret mulig-og-sikker teknologi, som gør det muligt at styre den fra en fjernbetjening. Robomow RT700 Robotplæneklipper 2021-model er den perfekte løsning til at holde din græsplæne plejet og velplejet uden for megen anstrengelse.