McCulloch præsenterede deres første produkt, en kædesav, i 1943. Saven var stor, og skulle betjenes af 2 personer. Allerede nogle få år efter kom den første enmandsbetjente McCulloch kædesav, som på daværende tidspunkt var en revolutionerende nyhed for skovarbejderne.

Op igennem 1970’erne og 1980’erne blev McCullochs sortiment udvidet med hækkeklippere, græstrimmere og løvblæsere og i løbet af de seneste år er også robotplæneklippere kommet til.

Her præsenterer vi de mest populære McCulloch robotplæneklippere.

Hvad skal du se efter, når du vælger McCulloch robotplæneklipper
Når du skal vælge en McCulloch robotplæneklipper, skal du især holde øje med:

  • Arbejdsareal: Det er vigtigt, at robotplæneklipperens arbejdsareal som minimum svarer til den faktiske størrelse på din græsplæne. Hvis plænens størrelse ligger på kanten mellem to robotter, så vælg altid den robot, der har størst arbejdsareal.
  • Ladetid og køretid: Batterikapaciteten har betydning for robottens effektivitet. En robotplæneklipper med kort ladetid og lang køretid, giver den mest effektive maskine.
  • Indstillingsmuligheder: De enkelte indstillings- og justeringsmuligheder sker enten direkte på robotten, eller via en smartphone app. Ofte er indstillingerne lettest at foretage på en app, så hvis du ønsker denne mulighed, så tjek robottens specifikationer.
  • Regnsensor: Det er aldrig godt at slå græs i regnvejr. Græsset lægger sig ned, og klipningen bliver derfor meget ujævn. Hvis robotten har indbygget regnsensor, så stopper den automatisk klipningen, og vender tilbage til ladestationen, hvis det regner for meget. Robotten genoptager arbejdet, når vejret igen tillader det.
  • Klippeprogrammer: Forskellige klippeprogrammer lader dig definere, hvor og hvornår robotplæneklipperen skal arbejde. Du kan f.eks. afgrænse klipningen til et særligt område, eller du kan vælge, hvilke tidspunkter robotten skal arbejde på. Det kan f.eks. være om dagen, når familien ikke er hjemme, eller om natten, hvor robotten ikke generer.
  • Plænehældning: Hvis din plæne er meget kuperet, så vælg en robotplæneklipper, der kan klare stigningerne. McCullochs robotter kører på stigninger på op til 35 % alt afhængig af, hvilken model du vælger.

Læs mere om de enkelte features og funktioner her!

Test af McCulloch robotplæneklippere

McCulloch har robotplæneklippere, der passer til græsplæner fra 400 m2 og op til 1.000 m2. Det giver de fleste haveejere mulighed for at finde en model der passer.

McCulloch ROB S400

McCulloch er en robotplæneklipper, der er beregnet til mindre græsplæner på op til 400 m2.

Robottens klippebredde er på 16 cm, og det er muligt at justere klippehøjde imellem 20-50 mm. Ved at justere højden, kan du klippe græsset i forskellige længder, og få det look på din plæne, som du ønsker. I forbindelse med nyanlagte plæner og ved gødskning af plænen, vil det ofte være en fordel at kunne køre med en høj klippehøjde.

ROB S400 arbejder i op til 65 minutter på en fuld opladning. Ladetiden er helt nede på 60 minutter, hvilket gør denne robot meget effektiv.

McCulloch robotplæneklippere udmærker sig ved at have et meget lavt lydniveau. Støjen fra ROB S400 er helt nede på 57 dB, hvilket ligger i den lave ende for robotplæneklippere. Dermed bliver hverken naboer, husdyr eller andre generet af støj fra plæneklipperen.

Indstillinger kan foretages direkte på maskinen eller via app.

Vi kunne desværre ikke finde nogle butikker med dette produkt.

McCulloch ROB S600

ROB S600 er, som navnet antyder, beregnet til plænestørrelse på op til 600 m2.

Bortset fra arbejdsarealet er alle yderligere specifikationer magen til ROB S400.

Denne robotplæneklipper kan ligeledes styres og justeres via app. Alle indstillinger kan tillige foretages på robottens tastatur og smarte LED display.

Vi kunne desværre ikke finde nogle butikker med dette produkt.

McCulloch ROB R800

McCulloch er beregnet til en større græsplæne på op til 800 m2. Robotten kan naturligvis sagtens anvendes på mindre plæner, hvorved du opnår en hurtigere og mere effektiv klipning af plænen.

ROB R800 har en særlig ECO tilstand, som sikrer, at robotten kan arbejde endnu længere på en enkelt opladning. Køretiden på ROB R800 er ca. 60 minutter, og en fuld opladning tager omkring 65 minutter.

Robotten er sikret mod tyveri med en PIN-kode anordning og indbygget alarm.

Europæiske butikker

EUR €0,01
McCulloch ROB R800
* Priser ex levering.

McCulloch ROB R1000

McCulloch ROB R1000 er den største robotplæneklipper i sortimentet. ROB R1000 har kapacitet til at klippe plæner på op til 1.000 m2. Robotten har power nok at køre på græsplæner med hældninger på op til 25 % Så kuperede haver er ingen hindring.

En meget brugervenlig installation og programmering gør, at ROB R1000 er let at komme i gang med at anvende.

Batterikapaciteten er på 2,1 Ah, hvilket giver en ladetid på ca. 50 minutter og en køretid på op til 65 minutter på en fuld opladning.

Klippebredden er på 17 cm. Det lyder måske ikke af meget, men hvad betyder det, når du ikke selv behøver løbe bagefter plæneklipperen, mens den klipper græsset.

Europæiske butikker

EUR €1.199,90
Robot rasaerba McCULLOCH ROB R1000 - 1000 m² - Batteria 18 V Li-Ion 2,1 Ah - Automatico - Silenzioso - Fino al 25% di pendenza
EUR €1.780,00
Tondeuse robot rob r1000 mcculloch - 1000 m² - batterie 18 v li-ion 2,1 ah - automatique - silencieux - jusqu'a 25% de pentes
* Priser ex levering.

Køb din McCulloch robotplæneklipper i dag

Som nævnt har McCulloch et bredt program med robotplæneklippere, der passer til de fleste størrelser haver.

Herover finder du let en webshop, der forhandler den robotplæneklipper, du har udset dig. Vi linker altid til den billigste af de webshops, som vi samarbejder dig med.

Bestil din McCulloch robotplæneklipper allerede i dag, så du hurtigst muligt kan komme i gang med at nyde den automatiske græsklipning, og få en flottere og mere velholdt græsplæne.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Måske disse mærker kunne være noget?