En Grouw robotplæneklipper sørger for at din græsplæne altid er flot og nyklippet – endda i præcis den højde, som du indstiller på maskinen. Når først robotplæneklipperen er installeret, så passer den stort set sig selv. Robotten holder sig indenfor de afgrænsninger du opsætter. Og ved at afmærke blomsterbede, vandhuller og andre forhindringer, kører robotplæneklipperen pænt udenom.

Når robotten er ved at løbe tør for strøm, så vender den selv tilbage til ladestationen. Efter endt opladning er den igen klar til at fortsætte med at slå græs. 

Vedligeholdelsen af en robotplæneklipper er minimal. Knivene under maskinen skal skiftes 1 -2 gange på en sæson, alt efter hvor mange sten og rødder der er i plænen. Robotten bør rengøres regelmæssigt, så du opnår den mest optimale klipning og den længste levetid på maskinen.

Hvad skal du se efter, når du vælger Grouw robotplæneklipper

De enkelte Grouw robotplæneklippere har individuelle funktioner, og du skal især være opmærksom på disse elementer:

  • Plænens størrelse: Plæneklipperens kapacitet skal passe til størrelsen på din græsplæne. Hvis din plænes størrelse ligger lige på grænsen af, hvad maskinen kan klare, så vælg en større model.
  • Regnsensor: Du bør undlade at klippe græs, når det regner. Robotten tager ikke skade af vand, men græsset klippes pænere i tørvejr. En indbygget regnsensor sørger for, at robotten vender tilbage til ladestationen, hvis det begynder at regne.
  • Pinkodesikring: Modeller med pinkodesikring kan ikke bruges andre steder, og det giver derfor ingen mening at stjæle robotten. 
  • Planlægning: Med denne funktion kan du planlægge, hvornår robotplæneklipperen skal slå græs. Hvis du f.eks. kun ønsker at robotten skal arbejde, mens familien er på job og i skole, så vælger du bare det.
  • Smartphone app: Nogle modeller kan styres og indstilles ved hjælp af en app på din smartphone. På den måde kan du sidde i sofaen og indstille robottens ”arbejdstider”. Eller bede den rykke ud ekstraordinært og slå græsset.
  • Optimering af rute: En særlig funktion kan beregne den mest optimale rute at slå din plæne på. På den måde sikrer du, at robotten bliver færdig på den kortest mulige tid. Det mindsker behovet for ekstra opladninger undervejs.

Du kan læse mere om muligheder og funktioner her!

Test af Grouw robotplæneklippere

Grouw har robotplæneklippere til de fleste størrelser græsplæner. Den største Grouw model kan således klare en græsplæne på op til 1.200 m2. Inden du beslutter dig for en model, vil det derfor være en god idé at opmåle plænen, så du nogenlunde kender arealet i kvadratmeter. 

Grouw M600

Som navnet antyder er denne Grouw robotplæneklipper beregnet til plæner på op til 600 m2

Plæneklipperen har et klippesystem med 3 knivblade, der sørger for en flot bioklip af græsstråene. Bioklipning betyder at robotplæneklipperen klipper græsset i meget små stykker. Det har den fordel, at du slipper for at der ligger lange græstotter på plænen, og du behøver ikke at samle det afklippede græs op. De små stykker græsstrå falder ned på jorden mellem græsrødderne, hvor det stille og roligt bliver nedbrudt. Så kan næringsstofferne optages i plænen igen som naturlig gødning.

Grouw robotplæneklipperen klarer stejle stigninger på op til 35 %. Så hvis din grund er kuperet, vil du uden problemer kunne bruge Grouw plæneklipperen.

Ligesom på en almindelig plæneklipper, kan du justere maskinens klippehøjde. Du kan vælge at klippe græsset fra 20 mm i den laveste indstilling, og op til 60 mm i den højeste position. Det giver dig mulighed for at give plænen det look, du ønsker.

Der følger afgrænsningskabel og pløkker med, når du bestiller robotplæneklipperen. Det er muligt at tilkøbe ekstra kabel, hvis du også ønsker at afgrænse blomsterbede og lignende.

DKK kr. 3.495,00
Grouw robotplæneklipper 600 m2
4.5
DKK kr. 3.499,00
kr. 3.499,00
GROUW Robotplæneklipper 600 m2
4.5
DKK kr. 3.608,00
GROUW Robotplæneklipper optil 600 m2 - App styring / Wifi
4.5
* Priser ex levering.

Grouw M900

Grouw M900 er til de lidt større plæner, da den kan klare et areal på op til 900 m2. Kuperede haver er ikke noget problem, da denne model ligeledes kan køre på stigninger op til 35 %.

Robottens klippebredde er 18 cm, hvilket gør maskinen smal nok til, at den uden problemer kan køre på smalle havegange og passager i plænen. Også selv om maskinen er en smule bredere end selv klippebredden.

For at gøre indstillingen af robotten lettere, kan du foretage alle tilpasninger i en app, der passer til Andriod og iOS smartphones. Hvis du ikke ønsker at gøre brug af app’en, kan alle indstillinger også foretages direkte på robotten.

Grouw M900 robotplæneklipperen bygger på avanceret teknologi, som hele tiden udvikles. Derfor er det muligt at opdatere robottens software, hver gang der kommer nye versioner fra fabrikken. Opdateringerne sikrer, at du altid har en robotplæneklipper der yder det bedste og arbejder optimalt. Alle opdateringer kan installeres via smartphone app’en.

Robotten har indbyggede sensorer, der automatisk slukker maskinen, hvis den løftes eller væltes rundt. Det betyder bl.a. at børn og husdyr ikke kan komme til skade, hvis de skulle finde på at kigge nærmere på robotplæneklipperen.

DKK kr. 4.095,00
Grouw robotplæneklipper 900 m2 inkl. overdækning
4.5
* Priser ex levering.

Grouw L1200

L1200 er den største model fra Grouw, der kan klare græsplæner helt op til 1.200 m2 – og det er altså en ret stor græsplæne.

Ligesom M900 kan denne model programmeres via en smartphone app, eller du kan indtaste indstillingerne direkte på robottens tastatur. Tastaturet har store og tydelige knapper, og indtastningerne kan følges på robottens display. Selve programmeringen er intuitiv og brugervenlig, og tager ikke lang tid.

L1200 robotplæneklipperen kan arbejde i smalle passager helt ned til 60 cm. Derved er små gange mellem blomsterbede og træer ikke noget problem for robotten.

Robotten er udstyret med et batteri af typen 28 V Max / 3.0 Ah Li-ion, som giver power nok til 60 minutters uafbrudt græsklipning. Når robotplæneklipperen registrerer, at batteriet er ved at være tomt, vender den automatisk tilbage til ladestationen. En fuld opladning tager ca. 2 timer, hvorefter robotten genoptager arbejdet.

DKK kr. 4.795,00
Grouw robotplæneklipper 1200 m2 inkl. overdækning
4.5
* Priser ex levering.

Køb din Grouw robotplæneklipper i dag

Nu har du fået et overblik over de enkelte robotplæneklippere fra Grouw, så du har lettere ved at beslutte, hvilken model du skal købe.

Grouw robotplæneklippere ligger i den prismæssigt overkommelige ende af skalaen. Selv modellerne med udvidede funktioner som regnsensor, smartphone app og ruteplanlægning, kan købes til særdeles fordelagtige priser.

Rul op på siden, og tjek tilbuddene på hver enkelt model. Du kan klikke på knappen ud for modellen og købe robotplæneklipperen direkte hos webshoppen, der forhandler robotten.

Inden længe kan du nyde sommervejret fra terrassen, mens robotten klarer det hårde arbejde med at slå græsset. 

Viser et enkelt resultat