Viser alle 7 resultater

 • Bosch Indego 700 - 06008B0203 Test Robotplæneklipper

  Bosch Indego 700 – 06008B0203 Test Robotplæneklipper

  7.458 kr.

  Tager den over din plæneklipping. Bosch Indego 700 har en kompakt design, der er nem at håndtere både installation og reparationer. Den klarer en plæne på over 1000 kvm, hvilket spare dig både tid og kraft. Med den automatiske navigation i det intuitive user interface kommer den til at klippe plænen, som du ønsker det. Den smarte sensor registrerer hele tiden, hvor den har klippet plænen og klipper den jævnt og grundigt, så du kan nyde et smukt resultat.

 • Bosch Indego M 700 Test Robotplæneklipper

  Bosch Indego M 700 Test Robotplæneklipper

  6.802 kr.
 • Bosch Indego S 500 , 500 m² Test Robotplæneklipper

  Bosch Indego S 500 , 500 m² Test Robotplæneklipper

  5.278 kr.

  Hvorfor klippe tilfældigt, når du kan klippe intelligent? Indego S 500 med LogiCut er intelligent. Den ved, hvor den har været, og hvor den skal hen. Indego starter hver fulde plæneklippersession med en BorderCut, der sikrer en pæn finish, helt op til kan

 • Bosch Indego S+500 , 500 m² Test Robotplæneklipper

  Bosch Indego S+500 , 500 m² Test Robotplæneklipper

  5.699 kr.

  Indego S+ 500 med LogiCut og netforbindelse sikrer, at du får mere tid til at slappe af i haven. Takket være netforbindelsen kan du nemt fjernbetjene din Indego, uanset hvor du befinder dig. Indego BorderCut-funktionen betyder, at kanterne langs plænen kl

 • Bosch Indego XS 300 Test Robotplæneklipper

  Bosch Indego XS 300 Test Robotplæneklipper

  6.295 kr.
 • Bosch Indego XS 300 , 300 m² Test Robotplæneklipper

  Bosch Indego XS 300 , 300 m² Test Robotplæneklipper

  4.302 kr.

  Indego XS 300 med LogiCut kan du bruge mere tid på at nyde din have. Indego kortlægger automatisk din have og opretter en klippeplan, som er perfekt til din plæne. Desuden kan den nemt klippe flere plæneområder med MultiArea og håndtere smalle passager.

 • Bosch Robot Plæneklipper Indego M Plus 700 - 06008B0303

  Bosch Robot Plæneklipper Indego M Plus 700 – 06008B0303

  6.807 kr.

  Introducer Bosch Robot Plæneklipper Indego M Plus 700 – 06008B0303, den intelligente og selvstændige robotplæneklipper, der er den perfekte løsning til smukke plæner uden besvær. Med den hurtige installation, som kun skal foretages én gang, er Indego klar til at gøre dig den tjeneste at holde din plæne perfekt klippet. Med en arbejdsbredde på 24 cm og en klippehøjde på 20-60 mm har denne robotplæneklipper alle de funktioner, du har brug for at opnå professionelle resultater, hver gang. Med muligheden for at planlægge klippehøjder og områder via en intuitiv applikation, er denne Bosch robotplæneklipper nem at bruge og effektiv at bruge på alle typer af plæner.

Vil du vide mere omkring Bosch Robotplæneklipper Test?

Bosch er et tysk konglomerat, der producerer produkter til en lang række brancher og markeder. Således er Bosch store på både bilelektronik, og som underleverandør til en lang række andre brancher.

Men den almindelige forbruger kender nok bedst Bosch fra deres mange driftssikre og økonomiske hvidevarer, samt for deres solide håndværktøj til både gør-det-selv-manden og den professionelle håndværker.

Bosch har også en division, der bygger elektriske plæneklippere. De kaldes for Bosch Indego, og fås i 7 forskellige modeller, som passer til alle størrelser af græsplæner, lige fra den lille parcelhusplæne og til den større villahave.

Hvad skal du se efter, når du vælger Bosch robotplæneklipper
Når du skal vælge en Bosch robotplæneklipper, skal du især holde øje med:

 • Rækkevidden: Plæneklipperens rækkevidde skal helst være en lille smule større end din græsplænes størrelse. Rækkevidden er ikke ensbetydende med, at du kan klippe hele plænen på en opladning.
 • Batteritype og opladningstid: Hvor tit du skal udskifte batteriet, afhænger af batteritypen. Li-Ion er bedst. Opladningstiden er vigtig, da plæneklipperen oftest skal oplades flere gange for at klippe hele plænen.
 • Klippebredden: Jo bredere klippebredde robotplæneklipperen har, jo færre gange skal den køre frem og tilbage på plænen. Omvendt kan det også give problemer med at komme frem overalt.
 • Timer og kontrolfunktioner: Hvilke programmeringsmuligheder har plæneklipperen, kan du styre den med en app, og kan plæneklipperen eventuelt styres af boligens digitale assistent?
 • Sikkerheden: Hvor svær er plæneklipperen at stjæle? Er der pinkode-lås på selve klipperen? Og hvordan navigerer den rundt? Kan den f.eks. reagere, hvis der ligger nogen og sover på plænen eller der løber en hund?

Du kan læse mere om parametrene her!

Test af Bosch robotplæneklippere

Som udgangspunkt har Bosch 7 forskellige robotplæneklippere i deres sortiment, der kan passe plæner fra under 350 m2 og op til 1000 m2. De er navngivet efter hvor stort et areal, de kan klippe. Nyere modeller med modelefternavnet Connect eller Plus kan programmeres og overvåges via en app, lige som de kan samarbejde med andre smartdevices i boligen.

Bosch Indego XS 300 (2021 model)

Bosch Indego XS 300 Robotplæneklipper Elektrisk 19 cm Skærebredde
Bosch Indego XS 300 Robotplæneklipper
4.5
Bosch Indego XS 300 Robotplæneklipper, 300 m²
4.5
Bosch Robot Plæneklipper Indego Xs 300 - 06008B0003
4.5
Bosch Robot Plæneklipper Indego Xs 300 - 06008B0003
4.5
Bosch Indego XS 300 Mähroboter
4.5
Bosch Home and Garden INDEGO XS 300 Robotplæneklipper Velegnet til overfladen max. 300 m²
Bosch robot plæneklipper Indego XS 300
Bosch Indego robot plæneklipper XS 300

Bosch Indego 350

Bosch Indego 350 er den mindste model i Boschs produktserie af plæneklipperrobotter. Den har en klippebredde på 19 cm. Det gør maskinen så smal, at den kan komme frem selv på meget smalle steder på under en halv meter. For der skal også være plads til maskinens chassis.

Maskinen driver sine tre roterende knive ved hjælp af et Li-Ion-batteri med 30 minutters driftstid. Det tager 45 minutter at lade plæneklipperen op. Altså tager det lige omkring 2 timer for den at klippe en plæne, der kræver to opladninger.

Klippehastigheden er 40 cm pr. sekund. Så den lille plæneklipperrobot er langt fra nogen havesnegl. Maskinen har indbygget multifølere hele vejen rundt, så den kan registrere og stoppe for eventuelle forhindringer.

Maskinen programmeres ved hjælp af et kontrolpanel under en klap for oven på maskinen, og er beskyttet mod tyveri med en pinkode.

Vi kunne desværre ikke finde nogle butikker med dette produkt.

Bosch Indego 350 S-Plus (også kaldet Connect)

Indego 350 S-Plus er den opdaterede udgave af den lille Indigo 350. Den er opdateret med en mere intelligent klippemetode kaldet LogiCut, der sikrer en mere batteriøkonomisk drift.

LogiCut gør det samtidig muligt for plæneklipperen at håndtere klipningen af 3 forskellige græsarealer, samt at klippe helt ud til kanten af græsplænen. Samtidig gør SpotMov-funktionen det muligt at klippe præcist under f.eks. havemøbler eller klippe andre små arealer på op til 3 m2.

350 S-Plus programmeres fra din smartphone ved hjælp en app, og kan også sættes til at samarbejde med digitale assistenter som f.eks. Amazon Alexa. Så er der brug for en ekstra græsklipning, skal du bare sige til.

Kommunikationen sker via boligens trådløse netværksforbindelse. Den gør det samtidig muligt for robotplæneklipperen at planlægge klipningen efter vejret.

Du kan også få plæneklipperen til at samarbejde med andre digitale enheder i hjemmet ved hjælp af tjenesten IFTTT.

Vi kunne desværre ikke finde nogle butikker med dette produkt.

Bosch Indego 400

Bosch Indego er i praksis en 350’er med større klippeareal, samt indbygget display og tyverialarm. Hvis nogen løfter plæneklipperen op fra jorden, begynder den at hyle højlydt. Som en særlig gimmick, kan du også købe covers i forskellige farver til denne model.

Bortset fra dette har modellen nøjagtig de samme specifikationer når det kommer til både ladetid, køretid på en opladning og skæresystemet på maskinen.

Lige som Indego 350 består sidstnævnte af 3 roterende knive med bioklip, der kan indstilles i 3 forskellige højder.

Europæiske butikker

BOSCH HOME & GARDEN Rasenmähroboter "Indego 400", 18 V, für ca. 400 m², Schnittbreite: 19 cm - gruen
* Priser ex levering.

Bosch Indego 400 S-Plus (også kaldet Connect)

På samme måde som med Indego 350 og 400, kan Indego 400 S-Plus det samme og har de samme specifikationer som Bosch Indego 350 S-Plus. Klippearealet er bare 400 i stedet for 350 kvadratmeter.

400 S-Plus har også alle de samme smarte funktioner og mulighed for at kommunikere med boligens øvrige digitale assistenter og enheder.

Eneste funktionsmæssige forskel er den indbyggede regnsensor på 400 S-Plus. Den sikrer, at maskinen kører i dock, hvis det uventet begynder at regne, mens den klipper.

Europæiske butikker

BOSCH HOME & GARDEN Rasenmähroboter "Indego S+ 400", 18 V, für ca. 400 m², Schnittbreite: 19 cm - gruen
* Priser ex levering.

Bosch Indego M 700

Bosch Indego M 700 har ligesom de mindre modeller 350 og 400 en klippebredde på 19 cm. Klipningen foregår ligesom på disse også ved hjælp af 3 roterende knive med bioklip.

Hastighed og støjniveau er også det samme. Forskellen er udelukkende, hvor stort et areal plæneklipperrobotten kan håndtere.

Med en arealkapacitet på 700 kvadratmeter er denne plæneklipper det rigtige valg til dig, der har en meget stor villahave eller et andet parklignende areal, hvor der er brug for regelmæssig græsklipning.

Det betyder samtidig, at der er et meget større batteri i klipperen. Det rækker til 75 minutters drift, og har en ladetid på 60 minutter.

Bosch Indego 700 Robotplæneklipper - 06008B0203
4.5
Bosch Indego 700 Robotplæneklipper - 06008B0203
4.5
Bosch Indego M 700 Robotplæneklipper, 700 m²
4.5

Bosch Indego M+ 700

Indego M+ 700 er den opgraderede version af Indego M 700 med indbygget trådløs netværksforbindelse. Det giver samme mulighed for app-styring og kommunikation med både vejrtjenester og boligens digitale assistent og smartdevices, som du får i S-Plus-udgaverne af Indego 350 og 400.

Igen er den afgørende forskel klippearealet og batterikapaciteten. M+ 700 er udviklet til de større græsplæner og andre udendørsarealer. Ikke til den almindelige parcelhushave.

Bosch Indego M+ 700 robotplæneklipper
4.5
Bosch - Indego M+ 700 Robotplæneklipper
4.5
Bosch Indego M+ 700 Robotplæneklipper, 700 m²
4.5
Bosch Indego M+ 700 - robotplæneklipper - elektrisk - ledningfri
4.5
Bosch Robot Plæneklipper Indego M Plus 700 - 06008B0303
4.5
Plæneklipperrobot BOSCH Indego M+ 700 30-50 mm 700 m 19 cm
4
Bosch Robot Plæneklipper Indego M Plus 700 - 06008B0303
4.5
Plæneklipperrobot BOSCH Indego M+ 700 30-50 mm 700 m 19 cm
Bosch Indego M+ 700 Robotplæneklipper
4.5
Bosch Indego M+ 700 Mähroboter
4.5
Bosch Indego M 700 Robotplæneklipper Elektrisk 19 cm Skærebredde
Bosch Indego robot plæneklipper M+ 700
Bosch Home and Garden INDEGO M+700 Robotplæneklipper Velegnet til overfladen max. 700 m²
Bosch robot plæneklipper Indego M plus 700

Køb din Bosch Indego robotplæneklipper i dag

Har du set dig lun på en af de smarte Bosch robotplæneklippere, finder du nemt den billigste forhandler ved at klikke på linkene til de webshops, vi har angivet ud for hver model.

Så kan du hurtigt få den robotplæneklipper fra Bosch, som du altid har drømt om. Det giver dig meget mere tid til at nyde i steder for at yde i haven.