Amerikanske Black & Decker har produceret elektrisk og batteridrevet håndværktøj i snart 100 år. Firmaet fusionerede for nogle år siden med Stanley – et andet kendt brand inden for værktøj, arbejdstøj og lignende – og koncernen hedder derfor i dag Stanley Black & Decker. 

I koncernen indgår flere andre kendte værktøjsbrands som f.eks. Dewalt – som Black & Decker overtog for efterhånden mange år siden – og Irwin, der er kendt for deres store udvalg af tænger, skruenøgler og lignende håndværktøj.

Brandet Black & Decker producerer også forskellige former for haveredskaber og -maskiner, og i den forbindelse har de også et lille, beskedent udvalg af robotplæneklippere.

Hvad skal du se efter, når du vælger en Black & Decker robotplæneklipper

Der er mange forskellige ting, du kan vælge din robotplæneklipper ud fra. Mange går f.eks. op i designet på både robotplæneklipper og ladestation. Andre går op i de mere praktiske detaljer som f.eks. lydniveau, og hvor svær det er at stjæle robotplæneklipperen fra haven.

Grundlæggende set er det vigtigste, du skal holde øje med, når du skal vælge mellem de 3 forskellige modeller i Black & Deckers sortiment af robotplæneklippere:

Arealstørrelsen: Rækkevidden på din Black & Decker robotplæneklipper skal være større end størrelsen på din græsplæne. Det betyder dog ikke, at den kan klippe hele plænen på en enkelt opladning.

Klippebredden: Klippebredden fortæller noget om, hvor mange gange maskinen skal køre, for at slå plænen. En klipper med smal klippebredde er mere manøvredygtig på trange steder i haven.

Bredden: Den fysiske bredde på maskinen fortæller dig, hvor snævre passage robotplæneklipperen kan køre igennem. Samt hvor let det er for den at komme rundt i kanterne af græsplænen.

Programmering: Faktorer som timer og intelligente kontrolfunktioner fortæller noget om, hvor nemt du kan styre robotplæneklipperen. Alle Black & Decker-maskiner kan styres fra en app.

Ladetid og batteritype: Ladetiden handler om, hvor lang tid der går, før robotplæneklipperen kan forsætte klippearbejdet. Batteritypen fortæller også, hvor tit du skal skifte batteriet, samt prisniveauet for det.

Sikkerheden: Hvor nem er robotplæneklipperen at stjæle? Er den sikret med pinkode, eller er den udstyret med en sporingsanordning? Og hvad gør den, hvis den møder en forhindring på plænen?

Læs mere om parametrene her! 🡪 Link til Robotplæneklipper-siden.

 

Test af Black & Decker robotplæneklippere

Som udgangspunkt har Black & Decker 3 forskellige robotplæneklippere i deres sortiment, der kan passe plæner fra under 500 m2 og op til 700 m2

De er alle sammen navngivet Black & Decker BCRMW efterfulgt af enten tallet 121, 122, eller 123 – alt efter modelstørrelsen – og bogstaverne QW.

Udover arealstørrelsen er den største forskel på de tre modeller, hvorvidt de er med eller uden Self-clean funktion eller er udstyret med garage.

Topmodellen er udstyret med GPS-sporing. Men ellers er den eneste sikkerhed, at du skal taste en pinkode i appen, for at kunne få adgang til robotplæneklipperen.

Black & Decker BCRMW121-QW

Den mindste Black & Decker robotplæneklipper kan klare en græsplæne på op til 500 kvadratmeter +/- 20 %. 

Maskinen er udstyret med såkaldte High Traction-hjul, så den kan komme gennem plænen uden problemer. Også selv om den er ujævn.

Samtidig sørger maskinens kompakte og smalle design for, at Black & Decker BCRMW121-QW kan komme frem stort set over alt – også på de mere trange steder på græsplænen.

Klippebredden på maskinen er 18 cm, og klippehøjden på det solide stålknivblad kan indstilles mellem 15 og 60 mm. Så skulle du have lyst til det, kan du skabe din egen lille golfbane med både uvejsom rough og gulvtæppejævne, fintklippede greens.

Maskinen kan klare stigninger på op til 30 %, og støjer med et lydniveau på 69 dB noget over lydniveauet på en almindelig samtale. Det er dog ikke højere, end at du hverken selv vil få støjgener fra maskinen eller kommer til at genere naboerne. Heller ikke selv om robotplæneklipperen kører om natten eller en tidlig søndag morgen.

kr. 4.668,00
Robotklippare 500kvm App- sty
kr. 4.668,00
Black & Decker BCRMW121-QW Robotplæneklipper, 500 m²
kr. 4.699,00
Black & Decker 500 m2. robotplæneklipper
* Priser ex levering.

Black & Decker BCRMW122-QW med Self-clean

Med Black & Decker BCRMW122-QW får du en Black & Decker robotplæneklipper med de samme tekniske specifikationer som Black & Decker BCRMW121-QW.

Den største forskel er, at den kan klare græsplæner på op til 700 kvadratmeter +/- 20 %. Samt at Black & Decker BCRMW122-QW er udstyret med selvrensende knive, så du aldrig får brug for at rense græs ud af maskinen manuelt.

Det gør det til en næsten helt vedligeholdelsesfri oplevelse at eje en Black & Decker BCRMW122-QW.

kr. 5.534,00
Robotklippare 700kvm Självreng
kr. 5.534,00
Black & Decker BCRMW122-QW Robotplæneklipper med Self-clean funktion, 700 m²
* Priser ex levering.

Black & Decker BCRMW123-QW med Self-clean og garage

Black & Decker BCRMW123-QW er topmodellen i Black & Deckers program af plæneklipperrobotter. Den kan klare et plæneareal på op til 700 kvadratmeter lige som BCRMW122-QW.

Den deler specifikationer med de to andre modeller, men er udstyret med både self-clean funktion, garage og et GSM-modul. 

Ved hjælp af GSM-modulet kan du spore BCRMW123-QW med et enkelt klik på en knap, eller spørge din digitale assistent om, hvor den er, og hvad status er på maskinen.

Det gør det endnu nemmere at holde styr på din plæneklipperrobot.

kr. 6.399,00
Black & Decker 700 m2 robotplæneklipper m. garage
kr. 6.489,00
Robotklippare 700KVM Robot Con
kr. 6.489,00
Black & Decker BCRMW123-QW Robotplæneklipper med Self-clean funktion & garage, 700 m²
kr. 6.495,00
Black+Decker BCRMW123-QW robotplæneklipper 700 m2 inkl. garage
* Priser ex levering.

Køb din Black & Decker robotplæneklipper i dag

Er det en af de flotte Black & Decker robotplæneklippere, som skal holde græsplænen velfriseret i din have, finder du let og enkelt den billigste forhandler ud for hver model. Derfra kan du klikke på linkene til de enkelte webshops, og få mere at vide om produktet og den pågældende webshops handelsbetingelser, forsendelsespriser og så videre.

Derved kan du hurtigt få fat i den robotplæneklipper fra Black & Decker, du synes passer bedst til din græsplæne. Så kan du se frem til en sommer, hvor du kan holde fri i hængekøjen, mens en af de sort/orange maskiner klipper græsset for dig.

Viser alle 2 resultater