Anmeldelse af Ecovacs Deebot OZMO N8 (Test)

Ecovacs Deebot N8-robotstøvsuger

Deebot N8 er én af mange gode robotstøvsugere fra Ecovacs. Er du på udkig efter en ny robotstøvsuger med mange innovative og praktiske funktioner, har N8-serien flere gode muligheder. Helt konkret findes Ecovacs Deebot N8 i fire forskellige udgaver:

 • Deebot OZMO N8
 • Deebot OZMO N8+
 • Deebot OZMO N8 PRO 
 • Deebot OZMO N8 PRO+

Forskellen på N8, N8+, N8 PRO og N8 PRO+ er faktisk ret enkel og drejer sig om to features – den automatiske tømmestation og TrueDetect 3D-teknologien, der registrerer og undgår forhindringer på gulvet i realtid. 

Den automatiske tømmestation er en tilkøbsmulighed til N8 og N8 Pro, mens den følger med som standard ved køb af N8+ eller N8 Pro+ (deraf plusset i navnet). TrueDetect 3D-teknologien er integreret i begge PRO-modeller, men eksisterer ikke i N8 og N8+.

Uanset hvilken Deebot N8-robotstøvsuger du ender med at vælge, så er de alle fire proppet med moderne teknologi og smarte funktioner – og sikrer dig selvfølgelig en grundig rengøring.

5 fordele ved Deebot N8-serien

 • Stor sugekraft sikrer effektiv støvsugning
 • Støvsuger og vasker gulv
 • Indstil, planlæg og kontrollér via app
 • Intelligent kortlægning og ruteplanlægning
 • Automatisk opladning og drift

Oversigt over funktioner i N8, N8+, N8 PRO og N8 PRO+

N8N8+N8 PRON8 PRO+
App++++
TrueMapping (udregning af optimal rute)++++
3D-kortlægning++++
OZMO™ Pro (sugekraftevne på 2.300 Pa)++++
Virtual Boundary™ (opsæt grænser)++++
Støjsvag++++
Støvsugning og gulvvask++++
Registrering af tæpper++++
Dockingstation++++
Automatisk opladning++++
Engangsstøvpose (kapacitet 2,5 liter)++++
3-lags filter++++
Smart Home-kompatibel++++
God til hjem med kæledyr++++
Autotømme-station**+*+
TrueDetect 3D (3D-registrering af forhindringer)++

Deebot OZMO N8 Priser

Ecovacs Ecov Saugroboter Deebot N8 Test Robotstøvsuger
Ecovacs Robotstøvsuger Ecov Saugroboter Deebot N8
4.5

Deebot OZMO N8+ Priser

Nordiske butikker

ECOVACS Deebot N8 PLUS Robotstøvsuger
* Priser ex levering.

Deebot OZMO N8 Pro Priser

ECOVACS DEEBOT N8 PRO Støvsuger Robotstyret 0.42liter
ECOVACS Deebot N8 Pro Robotstøvsuger
4.5
Ecovacs Deebot OZMO N8 Pro robotstøvsuger ECON8PRO (hvid)
3.5
Ecovacs Robotstøvsuger Deebot N8 Pro
4.5

Deebot OZMO N8 Pro+ Priser

ECOVACS DEEBOT N8 PRO+ - Støvsuger - robotstyret - uden pose - hvid
4.5

Standardfunktioner i Deebot N8-serien

Dit gulv støvsuges – og vaskes

Når du køber en robotstøvsuger, er det selvfølgelig fordi, du ønsker et skinnende rent gulv uden snavs, støv og skidt. Men det er ikke altid nok med en støvsugning; det kan også kræve en gulvvask – og det klarer den smarte OZMO™-teknologi i Deebot N8. Deebot N8 er nemlig en støvsuge-vaske-robot med et vaskesystem, der via appen kan indstilles i fire fugtighedstrin, så det passer til forskellige behov og typer af gulve (laminat, trægulv, fliser m.fl.).

Stor vandtank er lig med sjælden opfyldning

Den integrerede vandtank i Deebot N8 er selvfølgelig et kæmpe plus, da den gør det muligt at få vasket gulv som en fast del af rengøringsrutinen. Deebot N8 har en vandtank, som er udviklet med tanke på store arealer, og det er et stort plus. Du slipper nemlig for at stoppe midt i gulvvasken, fordi der skal fyldes vand på tanken igen – og sker det i så fald, er du uheldig. 

Forbedret sugeeffekt giver en grundigere støvsugning

Deebot N8 er en klar vinder i forhold til mange andre robotstøvsugere. Især fordi dens sugeevne er blevet øget op til 2300 Pa og rengøringseffekten med 53 % sammenlignet med DEEBOT OZMO 950. Kombineret med en bevægelig børste og Max+-modus, der optimerer N8’s energieffektivitet samt udbyttet af sugekraften, giver det en grundigere støvsugning af dybtliggende støv, snavs og hår i eksempelvis tæpper. Det er især en fordel med kæledyr i hjemmet.

Automatisk opladning – og fortsættelse af rengøringen

Store rum og boliger er intet problem for N8. Er batteriet lavt, vender Deebot N8 tilbage til sin ladestation for at lade – helt automatisk. Og når den igen er fuldt opladet, fortsætter den rengøringen dér, hvor den stoppede. Deebot N8 sikrer på den måde en grundig rengøring uden at løbe tør halvvejs i rengøringen.

”Du får en nem og grundig rengøring med en N8-robotstøvsuger”

Laserbaseret kortlægning af boligen

TrueMapping er en kortlægnings- og navigationsteknologi, som Deebot N8 anvender til lynhurtigt at danne et kort over de nærliggende omgivelser, så den kan bevæge sig frit og sikkert i hele dit hjem. TrueMapping er en innovativ tilføjelse til støvsugerrobotter – for dig betyder det blot en endnu mere effektiv rengøring af dit gulv.

Få støvsuget – men ikke vasket – dine tæpper

Vil du gerne have dine tæpper støvsuget grundigt? Og vil du samtidig gerne undgå, at din robotstøvsuger misforstår underlaget og vasker dit tæppe? Så har Deebot N8 løsningen. I Deebot N8 er der nemlig integreret tæpperegistrering, så sugekraften forhøjes ved støvsugning af tæpper, mens N8 samtidig undgår området, når gulvet skal vaskes. Den automatiske tilpasning af sugestyrke på tæpper er desuden en stor styrke, hvis man har kæledyr i sit hjem.

Få større glæde af din robot via din app

Ecovacs’ Deebot-app er et must at have på sin smartphone. Den konklusion nåede vi også frem til i vores Deebot T9-test. Med appen får du nemlig optimal indsigt i indstillinger, rutiner og data – og større glæde af din robotstøvsuger. Appen gør det bl.a. nemt at planlægge rengøringsrutinen, kontrollere den nuværende rengøringsstatus, begrænse robottens arbejdsområder, indstille individuelle opgaver og meget andet. 

Deebot N8 er en del af det smarte hjem

Vi lever vi en tid, hvor vores hjem indeholder flere intelligente enheder, som er koblet på internettet (Internet of Things). Det smarte hjem er derfor standarden i mange familier, hvor flere og flere enheder snakker sammen. Og det kan Deebot N8 også. Deebot N8 er nemlig Smart Home-enhedskompatibel.

Opsæt virtuelle grænser for din robotstøvsuger

Virtual Boundary™ hedder teknologien, der gør det muligt at opsætte virtuelle grænser for Deebot N8. Det betyder, at du kan opdele din bolig i forskellige zoner, hvor Deebot N8 gerne må rengøre – og zoner den skal holde sig fra. Alt sammen klares via din app, så det er nemt og enkelt indstille eller lave om på.

Sugestation tømmer støvposen automatisk

Til Deebot N8+ og N8 PRO+ medfølger en automatisk sugestation, der vil gøre din rengøringsrutine mere behagelig. Sugestationen tømmer automatisk din robotstøvsuger og sparer dig for at skulle udskifte støvposen i op til 30 dage. Sugestationen kan også deaktiveres, hvis du ønsker dette. Sugestationen er selvfølgelig kompatibel med Ecovacs-appen, så du får overblik over stationens fyldning og kan indstille den automatiske tømning af støvposen efter behov. Derudover informerer appen dig, når sugestationen går i gang.

”Med den automatiske tømmestation i N8+ og N8 PRO+ skal du ikke selv tømme støvposen så ofte”

 • Tømmestation medfølger som standard
 • Automatisk tømning af robotstøvsuger
 • Helt op til 30 dage uden udskiftning af støvpose
 • Mere behagelig og betjeningsfri rengøringsoplevelse 

PRO tilføjer ultramoderne teknologi

Undgå forhindringer med lasersensorer

I N8 PRO og N8 PRO+ finder du noget så avanceret, som registreringsteknologi fra luft- og rumfarten. PRO-udgaverne af Deebot N8 har begge integrerede lasersensorer og TrueDetect 3D-teknologi, der hjælper Deebot N8 PRO og N8 PRO+ til at registrere og identificere objekter og forhindringer på gulvet – endda tynde ledninger og andre småting på få mm. Den ultimative robotstøvsuger-test må siges at være at undgå forhindringer. Og med TrueDetect undgår din robotstøvsuger netop kollisioner eller at sidde fast, så den kan fortsætte sin rengøring uden stop.

”Intelligent registreringsteknologi gør N8 PRO og N8 PRO+ endnu mere effektive”

FORDELE VED AT VÆLGE N8 PRO / N8 PRO+

 • Få glæde af den nyeste robotteknologi
 • Undgå en fastsiddende robotstøvsuger 
 • Se frem til en mere effektiv rengøring 

Specifikationer for N8, N8+, N8 PRO og N8 PRO+

Støjværdi (dBA )67 (Normal)
Arbejdstid (minutter)110
Opladningstid (timer)4
Kapacitet i skraldespanden (ml)420
Reservoirkapacitet (ml)240

Ofte stillede spørgsmål om Deebot N8, N8+ og N8 PRO+

 • Kan Deebot N8 gøre rent i mørke.
  • Ja. Deebot N8-serien har dToF (Direct Time of Flight)-laserscanning, der hjælper den til at navigere og rengøre i mørke. N8 PRO og N8 PRO+ har desuden TrueDetect 3D Smart Detection-teknologi, som gør rengøring i mørke endnu mere effektivt.
 • Hvilken Deebot N8 skal jeg købe, hvis jeg har kæledyr?
  • Alle N8-robotstøvsugere kan håndtere rengøring i hjem med kæledyr. Bl.a. fordi de forbedret sugekraft og rengøringseffektivitet. Da N8-serien er støvsuge-vaske-robotter, bliver gulve rengjort endnu bedre, hvilket er nødvendigt i hjem med kæledyr.
  • Til N8+ og N8 PRO+ medfølger den automatisk tømmestation, hvilket kan være en fordel, når rengøringen er afsluttet. Især med tanke på, at hjem med kæledyr typisk vil have en større forekomst af støv, snavs, skidt og dyrehår.
 • Kan man justere sugekraften i Deebot N8?
  • Ja. Du kan indstille sugekraften manuelt via din app eller aktivere Auto-Boost Suction, så robotstøvsugeren selv øger sugekraften på visse områder, der kræver en dybere rengøring, f.eks. på tæpper.

Hvilken Deebot N8 bør du købe?

Det kan virke uoverskueligt med hele fire forskellige modeller at vælge mellem: N8, N8+, N8 PRO og N8 PRO+. Men det handler i høj grad, om du ønsker ekstra features og større udbytte og glæde af din robotstøvsuger. Og hvem gør ikke det?

En klassisk robottest, hvor der er mulighed for at præstere godt eller fejle, er når man ser på, hvordan robotstøvsugeren klarer sig i forhold til tæpper, forhindringer og andre udfordrende underlag. For en robotstøvsuger, som sidder fast, vælter eller løber tør for batteri, er ikke meget værd. Alt dette klarer Deebot N8-serien dog på bedste vis.

Deebot N8-serien har alle mange fremragende features og teknologier, der skaber en behagelig og effektiv rengøringsrutine. F.eks. forbedret sugekraft, vaskesystem og automatisk opladning. Men i vores Deebot N8-test er det tydeligt at se, at standardudgaven, Deebot N8, mangler funktioner, som N8+, N8 PRO – og især i N8 PRO+ – har stor nytte af. 

Den automatiske sugestation gør tømning af støvposen langt nemmere, mens PRO-udgavernes registreringsteknologi gør, at robotstøvsugeren kan udføre sit arbejde på allerbedste vis. Den bedste rengøring og mest brugervenlige oplevelse får du derfor med Deebot N8 PRO+. 

Deebot N8 Priser

Ecovacs Ecov Saugroboter Deebot N8 Test Robotstøvsuger
Ecovacs Robotstøvsuger Ecov Saugroboter Deebot N8
4.5

Deebot N8+ Priser

Nordiske butikker

ECOVACS Deebot N8 PLUS Robotstøvsuger
* Priser ex levering.

Deebot OZMO N8 Pro Priser

ECOVACS DEEBOT N8 PRO Støvsuger Robotstyret 0.42liter
ECOVACS Deebot N8 Pro Robotstøvsuger
4.5
Ecovacs Deebot OZMO N8 Pro robotstøvsuger ECON8PRO (hvid)
3.5
Ecovacs Robotstøvsuger Deebot N8 Pro
4.5

Deebot OZMO N8 Pro+ Priser

ECOVACS DEEBOT N8 PRO+ - Støvsuger - robotstyret - uden pose - hvid
4.5

Vil du vide mere omkring?