Deebot T10, Plus & Turbo (Test) – 2023

Find den perfekte robotstøvsuger til dit hjem fra Ecovacs Deebot-serie

Det kan være ret overvældende at vælge den bedste robotstøvsuger med gulvvask blandt de mange modeller, der findes, så vi har her valgt at se nærmere på tre populære modeller fra Ecovacs. Deebot-serien fra Ecovac består af tre modeller, som både har ligheder og forskelle. Denne sammenligning vil have et fokus på begge dele, så du nemmere kan forstå hvad der adskiller disse robotstøvsugere.

Funktionsoversigt til hele Deebot-serien

Deebot T10Deebot T10 PlusDeebot T10 Turbo
Brug af Ecovac Home-appen+++
Stemmestyring+++
TrueMapping+++
Moppe funktion+++
Sugekraft på 3000 Pa+++
Lydniveau på 68 dB+++
Opladningstid – 6,5 timer+++
400 ml støvbeholder+++
240 ml vandbeholder+++
Auto-tømmestation++
Turbo-modus+
Batterilevetid på 260 min+

Deebot T10 priser

Ecovacs Deebot T10 DBX33 Test Robotstøvsuger
DKK kr. 3.445,00
Ecovacs Deebot T10
DKK kr. 3.512,00
Ecovacs Robotstøvsuger DEEBOT T10
4.5
DKK kr. 3.529,00
Støvsuger robot
DKK kr. 4.722,00
Robotstøvsuger ECOVACS DEEBOT T10 5200 mAh
DKK kr. 5.069,00
Robotstøvsuger ECOVACS DEEBOT T10 5200 mAh
3.5
DKK kr. 5.299,00
Ecovacs Deebot T10 robotstøvsuger DBX33
3.5
DKK kr. 5.778,00
kr. 6.074,00
ECOVACS Robotstøvsuger Ecovacs Deebot T10 5200 Mah
4
* Priser ex levering.

Deebot T10 Plus priser

Europæiske butikker

EUR €379,00
€429,00
ECOVACS DEEBOT T10 Plus Saug Wischroboter 3,2L Absaugstation HEPA-Filter weiß
EUR €569,90
ECOVACS DEEBOT T10+ Saug- Wischroboter 3,2L Absaugstation Oszillierendes Wischen
EUR €569,90
ECOVACS DEEBOT T10+ Saug- Wischroboter 3,2L Absaugstation Oszillierendes Wischen
* Priser ex levering.

Deebot T10 Turbo priser

DKK kr. 5.408,00
kr. 5.408,00
ECOVACS DEEBOT T10 Turbo - Støvsuger - robotstyret - uden pose
DKK kr. 5.846,00
Ecovacs Robotstøvsuger DEEBOT T10 Turbo
4.5
DKK kr. 6.030,00
kr. 6.369,00
ECOVACS Robotstøvsuger Ecovacs Deebot T10 Turbo 5200 Mah
4
DKK kr. 6.369,00
Støvsuger robot
DKK kr. 7.057,00
Ecovacs Deebot T10 Turbo Robotstøvsuger (hvid)
* Priser ex levering.

Fælles funktioner

Kraftige sugeevner

Kraftig sugeevne er en af de vigtigste egenskaber ved disse tre robotstøvsugere. Med en sugestyrke på op til 3000 Pa kan disse støvsugere nemt klare selv det mest genstridige snavs, støv og snavs. Dette sugestyrkeniveau gør det muligt for robotterne ikke kun at rengøre dybere ind i tæpper og andre tekstiler, men også at nå kanter, hjørner og andre svært tilgængelige steder. 

Desuden leveres hver støvsuger med forskellige typer børster, der hjælper med at røre snavs, der sidder dybt inde i tæpper eller møbler. Kombinationen af kraftig sugekraft og børster sikrer et grundigt rengøringsarbejde, så du kan være sikker på, at dit hjem er pletfrit! Desuden er alle tre støvsugere udstyret med højtydende filtre, der opfanger selv de mindste partikler under rengøringen, så du kan nyde godt af frisk luft i dit hjem.

Indbygget gulvvask

Robotstøvsugerne er et godt valg for alle, der ønsker at gøre deres liv lettere. De sørger ikke kun for en grundig støvsugning af dit hjem, men de er også udstyret med en moppefunktion, der efterlader dine gulve skinnende og rene. Desuden har robotstøvsugerne avancerede gulvvaskfunktioner, så de kan klare selv det hårdeste snavs og rod – såsom mudder og spildte væsker – som almindelige støvsugere bare ikke kan klare.

Ecovac Home-app

Ecovacs Home-appen er den perfekte ledsager til din rengøringsrobot, så du kan få det bedste ud af din støvsuger. Med appen kan du starte og stoppe robotten, vælge mellem forskellige rengøringsprogrammer, se statusopdateringer for rengøring i realtid, modtage meddelelser, når rengøringen er færdig, og endda tilpasse, hvornår og hvor ofte den gør rent. 

For at få en virkelig skræddersyet oplevelse kan du bruge Zone Cleaning-tilstand til at indstille bestemte områder til rengøring eller planlægge rengøringer med Auto Mode.

True Mapping

TrueMapping-teknologien, der anvendes af støvsugerrobotterne, er et utroligt avanceret navigationssystem, der bruger et indbygget lasermodul til at skabe et kort over dit hjem. Dette gør det muligt for robotstøvsugeren at navigere effektivt rundt i dit hus uden at støde ind i møbler eller andre genstande. 

Lasermodulet fungerer ikke kun i skarpt lys, men også under alle andre forhold. Det betyder, at du kan bruge robotten selv om natten, når det er mørkt udenfor, hvilket gør det meget mere praktisk at gøre rent.

Værd at vide om Deebot T10

Ecovac Deebot T10 er et godt valg for dem, der ønsker at give deres hjem en grundig rengøring, uden at det koster dyrt. Denne robotstøvsuger er udstyret med to automatiske rengøringstilstande – auto og eco – som nemt kan justeres, så de passer til enhver type opgave. 

Den har en imponerende batterilevetid, der giver op til 180 minutters rengøring, før den skal genoplades. Derudover har den en stærk sugekraft og en kraftig motor, men er stadig relativt støjsvag. 

Dette gør den ideel til brug på et kontor eller i en lejlighed. Desuden har T10 også en anti-fald-teknologi takket være dens navigationssensorer, som forhindrer den i at vælte ned ad trapper eller andre skråninger. Som sådan kan du være rolig i visheden om, at din enhed ikke bliver beskadiget, når den arbejder sig rundt i dit hjem – en rigtig bonus, hvis du har flere etager!

Da det er en af de mere økonomisk robotstøvsuger, så kommer den altså uden nogle af de ekstra luksusfunktioner, der findes i de dyrere modeller, f.eks. den smarte opladnings- og tømmestation. Denne station vil give en automatisk tømningsproces for støvbeholderen efter brug. 

Desværre er denne funktion ikke inkluderet i denne model, hvilket betyder, at brugerne er nødt til at tømme støvbeholderen på 400 ml manuelt til tider. Dette gælder især, når den skal rengøre et større område. Derfor kan det være nødvendigt for brugerne at tømme den manuelt i løbet af rengøringscyklussen, så den kan fortsætte med rengøringsopgaverne effektivt og virkningsfuldt.

FordeleUlemper
Kompatibel med Amazon Alexa og Google Home.Kompakt størrelse gør den nem at opbevare og transportereStille operation giver dig mulighed for at rengøre, mens du sover eller arbejderIndikatorlys der viser, hvor meget batteri der er tilbage, så du altid kan se, hvornår den skal lades opLav pris gør denne rengøringsrobot mere budgetvenlig end de andre modellerStøvbeholderen (400 ml) er relativ lille i forhold til andre støvsugerrobotter på markedetHar ikke en selvtømmende funktionLang opladningstid på 6,5 timer
Ecovacs Deebot T10 DBX33 Test Robotstøvsuger
DKK kr. 3.445,00
Ecovacs Deebot T10
DKK kr. 3.512,00
Ecovacs Robotstøvsuger DEEBOT T10
4.5
DKK kr. 3.529,00
Støvsuger robot
DKK kr. 4.722,00
Robotstøvsuger ECOVACS DEEBOT T10 5200 mAh
DKK kr. 5.069,00
Robotstøvsuger ECOVACS DEEBOT T10 5200 mAh
3.5
DKK kr. 5.299,00
Ecovacs Deebot T10 robotstøvsuger DBX33
3.5
DKK kr. 5.778,00
kr. 6.074,00
ECOVACS Robotstøvsuger Ecovacs Deebot T10 5200 Mah
4
* Priser ex levering.

Værd at vide om Deebot T10 Plus

Ecovacs Deebot T10 Plus-robotstøvsugeren er et fremragende valg for dem, der søger en robotstøvsuger med høj bekvemmelighed og kraft. Denne avancerede maskine er udstyret med mange funktioner, herunder en smart opladnings- og selvtømningsstation, der adskiller den fra sine forgængere. 

Bakken med en kapacitet på 0,4 liter er standard blandt andre robotstøvsugere på markedet, men denne model går et skridt videre ved at tilbyde en automatisk tømningsfunktion, som drastisk reducerer den tid, der bruges på manuelt at fjerne snavs og støv. Denne smarte enhed fungerer også som ladestation for ekstra bekvemmelighed og tidsbesparelser, så du ikke behøver at bekymre dig om at løbe tør for batteri under rengøringssessioner.

Udover lade- og tømningsstationen, så har denne model præcis de samme funktioner, som sin forgænger. Man betaler altså lidt ekstra for den bekvemmelighed, som der kommer med at have en lade- og tømningsstation.

FordeleUlemper
Kompakt størrelse gør den nem at opbevare og transportereStille operation giver dig mulighed for at rengøre, mens du sover eller arbejderIndikatorlys der viser, hvor meget batteri der er tilbage, så du altid kan se, hvornår den skal lades op Kompatibel med Amazon Alexa og Google Home.Auto-tømmestation, så er den lille støvbeholder er ikke længere et problemLang opladningstid på 6,5 timerDen er højt prissat sammenlignet med andre modeller

Europæiske butikker

EUR €379,00
€429,00
ECOVACS DEEBOT T10 Plus Saug Wischroboter 3,2L Absaugstation HEPA-Filter weiß
EUR €569,90
ECOVACS DEEBOT T10+ Saug- Wischroboter 3,2L Absaugstation Oszillierendes Wischen
EUR €569,90
ECOVACS DEEBOT T10+ Saug- Wischroboter 3,2L Absaugstation Oszillierendes Wischen
* Priser ex levering.

Værd at vide om Deebot T10 Turbo

Ecovac Deebot T10 Turbo er en topmoderne robotstøvsuger med kraftig sugeevne og forbedret ydeevne til større og mere beskidte områder. Den har en avanceret rengøringstilstand kaldet Turbo, som giver ekstra kraft til at rense genstridigt støv og snavs. 

Dette gør robotstøvsugeren ekstra effektiv, når det kommer til at rengøre gulvtæpper. Den har også alle de samme funktioner, som tidligere modeller, så man er altså dækket helt ind, når det kommer til rengøringsfunktionerne, samt den smarte lade- og tømningsstation.

Oven i alt dette kan Deebot T10 Turbo prale af en betydeligt forbedret batterilevetid på op til 260 minutter. Dette er en forbedring på 80 minutter, sammenlignet med de forudgående modeller fra denne serie. Dette gør det muligt at dække større overflader, før den skal genoplades, hvilket sparer brugerne masser af tid og energi. Med sine avancerede komponenter, robuste ydeevne og forlængede batterilevetid er denne robotstøvsuger ideel til alle, der leder efter en nem, men effektiv måde at holde deres hjem skinnende rent på.

FordeleUlemper
Kan bruges med Amazon Alexa og Google Home.Ekstra lang batterilevetid på 260 minutterNem at opbevare og transportere grundet den kompakte størrelseStille operation giver dig mulighed for at rengøre, mens du sover eller arbejderTurbo-funktion til en ekstra kraftig støvsugningIndikatorlys der viser, hvor meget batteri der er tilbage, så du altid kan se, hvornår den skal lades opStøversugerrobottens støvbeholder tømmes automatisk, mens den sidder til opladningDen lille støvbeholder er ikke længere et problem, da den automatisk bliver tømt, og støvsugeren kan passe sig selv i en længere periodeLang opladningstid på 6,5 timeDen er den dyreste ud af alle 3 modeller
DKK kr. 5.408,00
kr. 5.408,00
ECOVACS DEEBOT T10 Turbo - Støvsuger - robotstyret - uden pose
DKK kr. 5.846,00
Ecovacs Robotstøvsuger DEEBOT T10 Turbo
4.5
DKK kr. 6.030,00
kr. 6.369,00
ECOVACS Robotstøvsuger Ecovacs Deebot T10 Turbo 5200 Mah
4
DKK kr. 6.369,00
Støvsuger robot
DKK kr. 7.057,00
Ecovacs Deebot T10 Turbo Robotstøvsuger (hvid)
* Priser ex levering.

Vælg den rigtige robotstøvsuger til dine behov

Ecovacs Deebot-robotstøvsugere er en innovativ måde at holde dit hjem rent på. T10-modellen er et godt valg til mindre hjem, da den har en brugervenlig grænseflade og er udstyret med en række forskellige børster og filtre, der kan fjerne snavs, støv og affald selv fra de smalleste rum. 

Derudover har den også avanceret kant- og møbelgenkendelse, der gør det muligt for den at navigere intelligent rundt om dem, mens den støvsuger. Den har dog ikke en selvtømmende støvbeholder, og er ikke velegnet til store hjem.

Til større hjem eller boliger kan den mere sofistikerede T10 Plus være den bedre løsning. Ud over alle de allerede nævnte funktioner har denne model også en selvrensende station, som automatisk tømmer indholdet i den dedikerede støvbeholder for nem bortskaffelse. Denne praktiske funktion gør rengøringen endnu mere problemfri, da du ikke behøver at tømme indholdet manuelt efter hver brug. 

Deebot T10 Turbo er den mest effektiv og kraftfuld rengøringsmaskine. Med en imponerende batterilevetid og turbofunktion tilbyder den en overlegen sugekraft, der fjerner snavs på alle gulvtyper. Denne ekstra kraft betyder, at den nemt kan håndtere snavs og støv af alle størrelser og dybder, så dit rum forbliver pletfrit i længere tid. 

Derudover sikrer dens kraftige motor en støjsvag drift, så du ikke behøver at bekymre dig om støjforstyrrelser, når du gør rent. Med Deebot T10 Turbo kan du være sikker på, at uanset hvilken type gulvbelægning du har i dit hjem eller på dit kontor, eller uanset hvor stort dit hjem er, så kan du få optimale resultater hver gang.

Vil du vide mere omkring?